Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii

HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii

HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Feb 2019   •   16:50

Locul 1 - Leu (23 iulie - 22 august)

În acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul întâi deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu stiu sa-l aprecieze. Lamentarile nu-si au rostul pentru ca într-un fel sau altul reusesti sa atragi norocul de partea ta. Singura problema o ai în dragoste, unde simti ca norocul te paraseste din când în când.

Locul 2 - Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu misti un deget si norocul da peste tine. Tu esti una dintre putinele zodii care declara cu tarie ca sunt cu adevarat norocoase si profita la maximum de acest lucru. Te-ai nascut norocoasa, iar acest lucru nu se poate schimba.

Locul 3 - Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu faci parte dintre acele zodii care nu prea stiu ce este ghinionul. Chiar daca dai de greu si pare ca norocul te ocoleste, nu te lamenta pentru ca de foarte multe ori apare din senin, când te astepti mai putin.

Locul 4 - Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie doar sa îti doresti ceva foarte mult si norocul nu te ocoleste, deoarece esti una dintre zodiile cele mai norocoase.

Locul 5 - Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu stai si astepti sa-ti cada norocul din cer, ci muncesti si te organizezi în asa fel încât el sa-ti apara mereu în cale. De aceea te numeri printre zodiile norocoase care stiu exact cum sa atraga norocul de partea lor atunci când se afla într-o situatie aparent fara iesire.

Locul 6 - Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)

Tu ai noroc, dar trebuie sa înveti sa nu-l mai ratezi, cum faci deseori. La tine, norocul apare ca în filmele SF, de nicaieri, asa ca fii pe faza!

Locul 7 - Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Atragi norocul prin multa munca si te declari multumita atunci când ai realizat cu brio ceea ce ti-ai propus. Desi la tine norocul nu vine din senin, stii exact cum sa profiti de el atunci când îl întâlnesti.

Locul 8 - Pesti (19 februarie - 20 martie)

Esti dominata de planeta norocului, Jupiter. Pacat ca esti cam nehotarâta în viata si te poti "împiedica" aiurea sau poti ignora norocul care este chiar în fata ta.

Locul 9 - Taur (21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea spune ca de multe ori norocul trece pe lânga tine pentru ca nu-l bagi în seama si nici nu stii cum sa-l exploatezi. Chiar daca îti place sa spui ca esti mai mult ghinionista, sa stii ca norocul te ocoleste tocmai pentru ca nu privesti în jur.

Locul 10 - Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

De multe ori, norocul îti scapa printre degete pentru ca esti superficiala. Norocul în dragoste este cel care te împlineste sufleteste si te ambitioneaza sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Locul 11 - Fecioara (23 august – 22 septembrie)

La tine, norocul se realizeaza cu munca multa, disciplina si rigurozitate, iar un noroc aparut din senin te face suspicioasa si neîncrezatoare.

Locul 12 - Rac (22 iunie - 21 iulie)

La tine, norocul nu este mereu de partea ta, dar asta mai mult pentru simplu fapt ca nu crezi în el. O atitudine mai optimista te-ar ajuta foarte mult atunci când ai nevoie de noroc.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close