Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Totul se schimbă pentru aceste zodii în FEBRUARIE

HOROSCOP. Totul se schimbă pentru aceste zodii în FEBRUARIE

22 Ian 2020   •   13:01
HOROSCOP. Totul se schimbă pentru aceste zodii în FEBRUARIE

Perioadele de tranziție nu sunt întotdeauna cele mai ușoare. Fecioara va adopta un stil nou și își va lua viața în propriile mâini, iar pentru Pești urmează o perioadă de meditație și regăsire de sine. Săgetătorul își va descoperi potențialul maxim, înfruntând noi provocări.

Gemeni

Aveți de-a face cu niște schimbări majore de viziune și nu va fi ușor de gestionat această perioadă. Luna Februarie se va simți cu adevărat intensă și va genera anumite sentimente contradictorii. Accentul se va pune mai ales pe definirea sentimentului dumneavoastră de securitate, permițându-vă să dați drumul oamenilor și situațiilor care vă zguduie sentimentul de siguranță. Înconjoară-te de oameni și energie care te ajută să te simți confortabil, acasă și pe deplin tu însuți. 

Deții deja tot ce ai nevoie pentru a prospera în interiorul tău - ai nevoie doar de un impuls pentru a te ajuta să-l vezi. Ai încredere în ceea ce poți și vei fi surprins de felul în care te va purta viața. Permiteți acestei luni să lumineze toate binecuvântările pe care le aveți și să vă reamintiți că puteți face orice să funcționeze.

Fecioară

Este timpul să începi un nou obicei sau să adopți un stil nou. Este o lună favorabilă pentru tine să faci magie, deoarece cosmosul îți permite să te lași purtat de val și să aduci o atitudine nouă. Oamenii din jurul tău vor aprecia și vor lăuda noua ta apariție plină de optimism. Îți va plăcea sa socializezi și să fii înconjurată de oameni, ceea ce nu e obișnuit pentru tine. Luna strălucește în zodia ta, așa că intenționează să plantezi acele semințe de intenție - te binecuvântează cu o atingere magică. 

Citeste articolul complet pe Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: februarie Horoscop
Parteneri
x close