Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Trăsătura de caracter care îl face irezistibil, în funcție de zodie. Leii sunt romantici, Gemenii sunt grijulii

HOROSCOP. Trăsătura de caracter care îl face irezistibil, în funcție de zodie. Leii sunt romantici, Gemenii sunt grijulii

HOROSCOP. Trăsătura de caracter care îl face irezistibil, în funcție de zodie. Leii sunt romantici, Gemenii sunt grijulii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Feb 2019   •   03:00

HOROSCOP. Dacă ai fi întrebată ce anume îl face pe partenerul tău atât de special, ai putea răspunde imediat sau ai avut nevoie de mai mult timp? Vezi ce aspect al personalității lui te face să simți că ești lângă persoana potrivită.

HOROSCOP. Berbec

Curajos, onest, încrezător, optimist. Încrederea de sine a Berbecului este una dintre caracteristicile personalității lui pe care le iubești cel mai mult. Oricine face lucrurile cu atât de multă încredere pe cât le face el, este demn de admirație. Mai mult decât atât, iubești faptul că te îndeamnă să ai mai multă încredere în tine. Berbecul știe cum să fie un bun lider, un aspect pe care îl consideri fermecător. Îți place când este protector și are grijă de tine.

HOROSCOP. Taur

Puternic, răbdător, devotat, stabil. Ceea ce îl face pe Taur atât de ușor de iubit este dedicarea atât față de tine, cât și de relație. Din momentul în care lucrurile devin oficiale între voi doi, va face tot ce este nevoie pentru a te simți fericită alături de el. Poate fi un partener de lungă durată pentru că nu cedează în fața problemelor, ci le rezolvă și merge mai departe. Este atât un partener fidel, cât și un bun prieten.

HOROSCOP. Gemeni

Expresiv, gentil, curios, grijuliu. Un Gemeni este probabil cel mai distractiv om pe care vei avea vreodată norocul să îl întâlnești. Este mereu sufletul petrecerilor, iar atunci când sunteți împreună, fiecare zi este palpitantă. Iubești că te binedispune și că este capabil să transforme aproape orice experiență într-o aventură.

HOROSCOP. Rac

Intuitiv, sentimental, loial, tenace. Ce iubești cel mai mult la un Rac este dedicarea pentru tot ceea ce face. Atunci când un lucru înseamnă foarte mult pentru el, își ia angajamentul de a-l duce cu succes la bun sfârșit, indiferent de circumstanțe. Racul are suficientă ambiție pentru amândoi, ceea ce te determină să lucrezi și tu din greu pentru ceea ce-ți dorești. Iubești faptul că te inspiră și te face să simți că totul este posibil.

HOROSCOP. Leu

Romantic, creativ, pasional, generos. Iubești optimismul unui Leu și faptul că este mereu capabil să vadă partea bună a oricărei situații. Nu știi cum face acest lucru, dar ai încredere în el și te simți în siguranță. Este suficient de curajos pentru a încerca orice fără să-i fie teamă, un lucru pe care îl admiri din plin.

HOROSCOP. Fecioară

Loial, generos, sincer, pragmatic. Iubești Fecioara pentru modul în care te iubește. Este mereu foarte prezent și îți place să aibă grijă de tine. Pentru el, aceste acte prin care își oferă ajutorul sunt pentru a-ți demonstra că te iubește, implicându-se în treburile casnice sau oferindu-ți sfaturi atunci când ai nevoie. Îți place că este cu picioarele pe pământ și gândește fiecare decizie pe care trebuie să o ia.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close