Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut

HOROSCOP. Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut

HOROSCOP. Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Dec 2018   •   16:56

HOROSCOP. Poţi afla multe lucruri despre caracterul unei femei, în funcție de luna în care s-a născut. Primele luni de viață sunt importante pentru subconștient, respectiv ele înfluențează o bună parte din trăsăturile specifice unei persoane. Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

HOROSCOP. Iată ce trăsături de caracter au femeile, în funcție de luna nașterii:

HOROSCOP. Ianuarie

Femeile născute în Ianuarie se remarcă prin ambiție şi dorinţa pentru ordine. Au o abordare foarte serioasă faţă de relaţii şi viaţă, uneori sunt prea critice sau chiar pretențioase, dar în sens bun. Nu preferă să vorbeacă despre propriile lor sentimente. Dacă îţi doreşti să fii alături de ea, e neapărat să ai aceleași viziuni asupra vieții.

HOROSCOP. Februarie

Sunt foarte romantice și nu orice bărbat le poate înțelege. Nu oricine le poate răbda schimbarea bruscă de dispoziție, deci au nevoie de un bărbat special alături. Au o imaginație uimitoare și capacitatea de a gândi abstract. Dacă cel puțin o dată o vei minți, nu o vei mai vedea a doua oară.

HOROSCOP. Martie

Femeile născute în luna martie sunt carismatice, fermecătoare și foarte loiale. Lor poți să le spui orice secret. Se vor îndrăgosti greu, dar o vor face în cel mai sincer mod, cel mai probabil pentru toată viața.

HOROSCOP. Aprilie

Femeile născute în luna aprilie sunt extrem de sociabile. Sunt geloase şi orice ceartă este o adevărată explozie de emoții. Cel mai bine e să nu-i dai motive de gelozie. Ea te va face cel mai fericit bărbat de pe Pământ. Ai grijă să nu o pierzi, odată ce o vei cuceri.

HOROSCOP. Mai

Sunt cele mai loiale convingerilor proprii. Au un exterior foarte atractiv, deci sunt periculoase pentru orice bărbat care se va îndrăgosti de ele. Dacă nu vor simți sentimente reciproce, e de rău pentru partener.

HOROSCOP. Iunie

Sunt femei curioase, extrem de sociabile, creative. Întotdeauna spun ceea ce gândesc şi niciodată nu-şi ascund emoțiile. În dragoste sunt jucători periculoși, scrie cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close