Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND 1-2 FEBRUARIE. Taurii vor să călătorească mai mult, Balanțele își găsesc inspirația

HOROSCOP WEEKEND 1-2 FEBRUARIE. Taurii vor să călătorească mai mult, Balanțele își găsesc inspirația

Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

HOROSCOP WEEKEND 1-2 FEBRUARIE. Taurii vor să călătorească mai mult, Balanțele își găsesc inspirația
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Ian 2020   •   22:05

Berbec

Ai parte de un weekend plin de romantism. Este recomandat chiar să te gândești la o excursie în compania persoanei iubite. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să cunoști pe cineva.

Taur

Vrei să călătorești cât mai mult. Chiar dacă weekendul acesta nu îți permite să părăsești orașul, încearcă măcar să pui la punct un plan pentru o călătorie în viitorul apropiat.

Gemeni

Ai impresia că nu îți mai ajunge timpul pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți dorești. Încearcă să îți faci o listă de priorități și ar fi indicat chiar să ceri ajutorul unei persoane în care ai încredere.

Rac

Ai parte de un weekend liniștit în compania oamenilor speciali din viața ta. În plus, pasiunea este și ea prezentă și te ajută să faci totul exact așa cum ți-ai dorit.

Leu

Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa atât de pasiunile pe care le ai, cât și de responsabilitățile tale. În plus, reușești să petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

Fecioară

Petreci timp singur într-o încercare de a te relaxa și a elimina toată tensiunea pe care ai acumulat-o în ultima săptămână. În plus, reușești să te reconectezi cu propria persoană și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Balanță

Inspirația este prezentă cu tine în acest weekend și reușești să rezolvi o serie de probleme pe care le-ai tot ignorat de-a lungul săptămânii. Pe de altă parte, încearcă să asculți dorințele partenerului de cuplu.

Scorpion

Încearcă să eviți orice conflict cu partenerul de cuplu, pentru că ai tendința de a reacționa impulsiv. Pe de altă parte, este recomandat să acorzi mai multă atenție dorințelor pe care le are această persoană specială din viața ta.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop horosocop 1 februarie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close