Antena 3 CNN Horoscop Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Racii rănesc persoanele dragi. Taurii muncesc din greu

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Racii rănesc persoanele dragi. Taurii muncesc din greu

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru acest weekend.

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Racii rănesc persoanele dragi. Taurii muncesc din greu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mai 2020   •   17:58

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Zodia care reacționează impulsiv

Berbec

Nu reușești să găsești relaxarea de care ai nevoie, în acest weekend. În ciuda faptului că viața profesională merge exact așa cum îți dorești, încă simți că nu faci ceea ce te definește cu adevărat.

Taur

În acest weekend muncești din greu. Te ocupi de toate activitățile casnice pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă și reușești să duci la bun sfârșit tot cee ace îți propui. Încearcă să îți acorzi timp și pentru câte o pauză.

Gemeni

În acest weekend reușești să găsești timpul necesar pentru a te ocupa de responsabilitățile pe care le ai, dar și pentru a acorda mai mult timp pasiunilor pe care le-ai cam ignorat.

Rac

Reacționezi impulsiv și este posibil să rănești persoanele importante din viața ta. Încearcă să îți calculezi mai bine acțiunile și să acorzi mai multă atenție cuvintelor pe care le arunci în stânga și-n dreapta.

Leu

În acest weekend înveți să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă, mai deschisă și care îți permite să acorzi mai multă atenție părerilor persoanelor din jurul tău. În sfârșit îți dai seama că nu poți să controlezi tot ce se întâmplă în jurul tău.

Fecioară

În acest weekend înveți să îți organizezi mai bine timpul și să îți faci o listă de priorități înainte să te lași compleșit de tot volumul de muncă. De asemenea, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Balanță

În acest weekend îți îndrepți atenția către pasiunile pe care le ai în zona artelor. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție acestor activități care te fac fericit și chiar reușești să te redescoperi.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close