Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Fecioarele stau cu prietenii, Taurii să-și păstreze calmul

Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Fecioarele stau cu prietenii, Taurii să-și păstreze calmul

Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Se anunță niște zile libere relaxante pentru majoritatea zodiilor. Fecioarele stau cu prietenii, iar Taurilor le este recomandat să-și păstreze calmul.

Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Fecioarele stau cu prietenii, Taurii să-și păstreze calmul
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   12:25

Berbec

Weekendul acesta este despre o serie de rememorări care te ajută să ai mai multă încredere în tine. Vrei să crești pe plan profesional, însă prima dată este important să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Taur

Weekendul acesta se anunță a fi plin de obstacole. Totuși, este recomandat să îți păstrezi calmul, pentru a putea rezolva cu ușurință toate problemele care îți apar în cale.

Gemeni

Vrei să aflii adevărul, așa că, în acest weekend, ești în căutarea lui. Pe de altă parte, reușești să îți aloci și câteva momente de relaxare pentru a-ți reîncărca bateriile.

Rac

Este posibil să intri în tot felul de conflicte care, în realitate, nu au nicio legătură cu tine. Încearcă să mai renunți la orgoliu și să îi asculți pe cei din jurul tău cu mai multă atenție.

Leu

Îți reamintești de greșelile pe care le-ai făcut în trecut și încerci să le repari încă o dată. Este important să înveți din ele, fără a încerca, totuși, să le repari din nou.

Fecioară

Petreci timp în compania prietenilor și reușești să te relaxezi cu adevărat. În plus, găsești curajul necesar pentru a încerca o serie de activități care te învață lucruri noi despre tine.

Mai multe zodii pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close