Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND, cu Camelia Pătrășcanu. Efectele lăsate de ECLIPSA DE SOARE 27 IULIE

HOROSCOP WEEKEND, cu Camelia Pătrășcanu. Efectele lăsate de ECLIPSA DE SOARE 27 IULIE

HOROSCOP WEEKEND, cu Camelia Pătrășcanu. Efectele lăsate de ECLIPSA DE SOARE 27 IULIE
27 Iul 2018   •   21:00
HOROSCOP. Luna Plina de vineri, 27 iulie ne accentueaza  perceptia si sensibilitatea exact pe acest aspect al constientei si constiintei de sine. Este momentul culminant de receptivitate la disonantele si lipsa de conformitate cu noi insine.
 
HOROSCOP. Declansatorul poate fi un conflict cun  un prieten sau observatia unui prieten ce ne ofera un moment de iluminare. Mai mult, diferite situatii care ne fac sa ne simim disonanti ne pot da fie senzatia de deja-vu fie sentimentul ca vedem ansamblul vietii noastre din afara noastra, ca si cand asistam la o piesa din a carei distributie facem parte. Se intampla adesea ca in momente de "incrucisari" astrale fiinta noastr asa aiba acces la clarviziune si astfel s apoata o secunda sa capete o imagine si intelegere de ansamblu. 
 
HOROSCOP. Ce avem de facut? Sa ne propunem sa ne analizam sufletul in situatiile in care simtim disconfort. Dac de exemplu trebuie sa facem o vizita sau sa intalnim o persoana careia I-am promis o intalnire dar de fapt nu ne trage atat sa ne ducem sa vedem ce ne creeaza starea de dizarmonie.
 
HOROSCOP. Ce nu ne convine. Nu la persoana ci la situatie si la postura in care suntem pusi. Apoi sa cercetam de ce nu ne convine. Ce e in spate. Apoi sa cercetam cum suntem de nu ne convine sua ne dorim ceva. Apoi sa vedem ce a generat acest CUM suntem. Daca  este natura noastra sau este educat. Daca mentinem pentru ca ne face bine aceasta dispozitie sau o putem modela. Abia dupa acest intreg proces de autoanaliza vom lua decizia de a ne elibera de angajamente si limitarI care nu ne mai reprezinta. Abia duap ce constatam cine eset aceasta persoana numita EU. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close