Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND. Scorpionii simt nevoia de o schimbare, Taurii petrec cu prietenii

HOROSCOP WEEKEND. Scorpionii simt nevoia de o schimbare, Taurii petrec cu prietenii

HOROSCOP WEEKEND. Scorpionii simt nevoia de o schimbare, Taurii petrec cu prietenii
01 Feb 2019   •   23:52

HOROSCOP 2,3 FEBRUARIE. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Berbec

Te confrunţi cu multe emoţii contradictorii, în acest weekend. Nu prea mai înţelegi ce schimbi şi îşi doreşti să iei o pauză de la toată agitaţia din jurul tău.

Taur

Ai multă energie şi nu vrei să laşi niciun moment să treacă fără rost. Te bucuri de prezenţa prietenilor tăi şi, în fond, weekendul acesta este despre distracţie.

Gemeni

Te gândeşti mult la viitor şi chiar începi să faci paşi concreţi în direcţia în care îţi doreşti să îţi construieşti viitorul. Lucrezi mult în acest weekend.

Rac

Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să povesteşti lucruri care ţin de prietenii tăi. Este important să respecţi intimitatea prietenilor tăi.

Leu

Te simţi mai sensibil decât în mod normal. Te afectează fiecare problemă cu care se confruntă prietenii tăi. Încearcă să nu îţi controlezi starea emoţională. Nu trebuie să-ţi fie ruşine de ceea ce simţi.

Fecioară

Ştii ce îţi doreşti şi eşti pregătit să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a obţine acele lucruri. Eşti din ce în ce mai ambiţios şi te bucuri de sprijinul oamenilor din viaţa ta.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close