Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 13 martie 2019: Berbecii au o zi favorabilă investiţiilor, Taurii finalizează o lucrare importantă

Horoscop zilnic 13 martie 2019: Berbecii au o zi favorabilă investiţiilor, Taurii finalizează o lucrare importantă

Horoscop zilnic 13 martie 2019: Berbecii au o zi favorabilă investiţiilor, Taurii finalizează o lucrare importantă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Mar 2019   •   19:57

Horoscop 13 martie Berbec

Aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect valoros. Nu este o zi favorabilă investiţiilor.

Horoscop 13 martie Taur

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Nu neglijaţi sănătatea.

Horoscop 13 martie Gemeni

Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă iar relaţiile cu cei din jur vor decurge fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Vă nemulţumeşte situaţia financiară.

Horoscop 13 martie Rac

Dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji. În curând veți culege roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi.

Horoscop 13 martie Leu

Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu și puteţi  finaliza tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar reușiți să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close