Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 15 martie. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii

Horoscop zilnic 15 martie. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii

Horoscop zilnic 15 martie. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Mar 2019   •   19:29

Horoscop 15 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 15 martie Berbec

Nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita  critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

Horoscop 15 martie Taur

Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 15 martie Gemeni

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscop 15 martie Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 15 martie Leu

Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close