Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodia care își ia adio de la bani în luna aprilie

Horoscop. Zodia care își ia adio de la bani în luna aprilie

Horoscop. Zodia care își ia adio de la bani în luna aprilie
Sursa foto: Foto: pexels.com
28 Mar 2019   •   09:57

Aprilie bate la ușă și nu vine cu vești bune pentru o zodie în ceea ce privește planul financiar.

Dacă în aprilie o zodie spera că poate câştiga bani în plus, planurile ei vor fi, din păcate, stricate. Va fi nevoită să amâne unele planuri, în contextul în care nu va conta pe banii în plus. Trebuie să mai aibă puțină răbdare. Este vorba despre Gemeni.

În altă ordine de idei, Mercur se oprește joi din retrogradare. „Cu Mercur (gândirea) retrograd în conjuncție cu Neptun (iluziile) în Pești (confuzie) numai parte de vești bune ați avut. Sunt curioasă pe câți dintre voi v-au lovit minciunile celor din jur, la care au lucrat îndelung timp. Cât de mult v-au marcat revelațiile. Și le-ați aflat în urma unor evenimente ciudate. Câți dintre voi v-ați confruntat cu efectele bârfei. Da, da, da. Acțiunea aceea prin care vorbim de rău, clevetim despre cei din jurul nostru. Și facem scenarii care ajung să influențeze viața oamenilor. Doar dintr-o frustrare personală sau dorința de a arăta că nu ești cel mai prejos.

Până joi, când Mercur se va opri din retrogradare, nimic din ceea ce pare nu este. Abia atunci, mintea va avea claritate. Trageți aer în piept, respirați de trei ori, beți un pahar de apă", a scris Daniela Simulescu, astrolog, pe contul ei de Facebook.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close