Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodia care riscă să intre în conflict cu cei din jur

HOROSCOP. Zodia care riscă să intre în conflict cu cei din jur

HOROSCOP 29 ianuarie 2020.

HOROSCOP. Zodia care riscă să intre în conflict cu cei din jur
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Ian 2020   •   15:22

HOROSCOP Berbec
Sarcinile profesionale vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Din nefericire, deciziile dv. nu sunt luate în seama de cei cu care aţi colaborat o perioada lungă de timp.

HOROSCOP Taur
Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Ar fi de  preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

HOROSCOP Gemeni
Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

HOROSCOP Rac
Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

HOROSCOP Leu
Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close