Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodia care se va distra în luna martie

HOROSCOP. Zodia care se va distra în luna martie

HOROSCOP. Zodia care se va distra în luna martie
21 Feb 2019   •   08:51

HOROSCOP. În ceea ce privește dragostea, în luna martie, nativii acestei zodii, cei tineri, vor fi în căutare să cunoască oameni noi. Venus le susține intențiile amoroase de la 1 martie. Acest tranzit al lui Venus este favorabil și cuplurilor deja formate care nu au mai petrecut timp cu prietenii. Petrecerile și întâlnirile îi vor scoate din rutină. Din 20 martie, de când soarele intră în zodia lor, vor avea chef de viață și distracție. 

HOROSCOP. Cu privire la sectorul financiar, nativii zodiei BERBEC trebuie să-și facă un bilanț serios în martie, să renunțe la proiecte păguboase. Se pare că vor fi nemulțumiți de munca lor, de program și, în general, de direcția în care se mișcă lucrurile din punct de vedere financiar. Dacă au datorii restante, ar fi bine să ajungă cu ele la zi. Trebuie să evite semnări de contracte, pot fi adevărate capcane. Pe de altă parte, vor avea succes dacă se vor axa pe banii munciți. 

HOROSCOP. Din 6 martie, Uranus le poate aduce un nou suflu din punct de vedere financiar celor nemulțumiți, îi poate face să inițieze schimbări importante, de succes în viitor. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close