Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodia care va avea probleme cu banii în perioada următoare

HOROSCOP. Zodia care va avea probleme cu banii în perioada următoare

02 Mai 2019   •   21:49
HOROSCOP. Zodia care va avea probleme cu banii în perioada următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP. O zodie este avertizată că banii strânși pentru zile negre vor zbura pe geam în următoarea perioadă.

HOROSCOP. „Au trecut sărbătorile și este cazul să privim viața și din perspectiva materială, nu doar din cea spirituală. Luna Mai este una în care fiecare dintre noi ar trebui să își facă bilanțul, în care vom deveni contabili sau în care ne vom da seama de falimentul personal. Dacă nu ați fost pragmatici și calculați, acum este momentul să o faceți că dacă nu, nu sunt vești bune. Luna Nouă din Taur de pe 05 mai și Luna Plină din Scorpion din data de 19 mai, alături de tranzitele Soarelui, al lui Venus, Mercur și Uranus în Taur, ne readuc pe nepregătite față în față cu situația portofelului sau a contului bancar. Unde socoteala dă cu plus, este de bine. Unde dă cu minus înseamnă că nu avem respect pentru siguranța noastră", a precizat astrologul DCNews.

HOROSCOP. O zodie este avertizată. „Banii albi de la ciorap strânși pentru zile negre vor zbura pe geam în următoarea perioadă. Toate planurile se vor duce pe apa sâmbetei. Înhămați-vă cu răbdare și nu refuzați schimbările care presupun cheltuieli mai mari, mai ales dacă sunt pentru starea voastră de bine", a spus Daniela Simulescu. Este vorba despre Rac.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close