Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificație deosebită

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificație deosebită

03 Mai 2019   •   18:18
HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificație deosebită

HOROSCOP. Luna mai este extrem de importantă pentru o zodie.

HOROSCOP. „Au trecut sărbătorile și este cazul să privim viața și din perspectiva materială, nu doar din cea spirituală. Luna Mai este una în care fiecare dintre noi ar trebui să își facă bilanțul, în care vom deveni contabili sau în care ne vom da seama de falimentul personal. Dacă nu ați fost pragmatici și calculați, acum este momentul să o faceți că dacă nu, nu sunt vești bune. Luna Nouă din Taur de pe 05 mai și Luna Plină din Scorpion din data de 19 mai, alături de tranzitele Soarelui, al lui Venus, Mercur și Uranus în Taur, ne readuc pe nepregătite față în față cu situația portofelului sau a contului bancar. Unde socoteala dă cu plus, este de bine. Unde dă cu minus înseamnă că nu avem respect pentru siguranța noastră", a precizat astrologul DCNews.

HOROSCOP. „Este o lună nemaipomenită să vă recuperați banii împrumutați, să vă achitați datoriile sau să începeți negocierile cu instituțiile bancare în cazul în care aveți nevoie de un credit. Nu vă bazați la fel de mult pe resursele partenerului, nu veți mai avea acces la ele ca altădată", a spus astrologul DCNews. Este vorba despre Balanță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close