Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiacul amerindian. Ce animal protejează în ascuns zodia ta

HOROSCOP. Zodiacul amerindian. Ce animal protejează în ascuns zodia ta

HOROSCOP. Zodiacul amerindian. Ce animal protejează în ascuns zodia ta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Noi 2018   •   16:06

HOROSCOP. Iată ce animal corespunde cu zodia ta și ce amprentă lasă asupra personalității și destinului tău. Animalele din zodiacul amerindian sunt simboluri cu semnificații puternice și vei descoperi că multe dintre calitățile și defectele lor ți se potrivesc.

HOROSCOP. Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Se spune despre persoanele născute în zodia Vidrei că sunt cele mai complexe, originale și greu de înțeles. Au un mod cu totul deosebit de a percepe lumea și de a acționa. Niciodată nu știi la ce să te aștepți și cum să reacționezi, pentru că ele vor încerca să fie cât mai originale și să te ia prin surprindere. Vidrele sunt intuitive și inteligente și sunt foarte atente la persoanele apropiate. Nu le scapă niciun detaliu și au o memorie excelentă. Sunt curajoase și loiale, atunci când le câștigi încrederea, dar destul de pretențioase. Pot fi prieteni excelenți și colegi pe care te poți baza.

HOROSCOP. Lupul (19 februarie – 20 martie)

În zodiacul amerindian, lupul este considerată cea mai afectuoasă și iubitoare zodie. Lupii sunt persoane sensibile și foarte atașate de familie. În relația de cuplu, sunt amanții ideali, care înțeleg iubirea și știu să o dăruiască. Cu toate că iubesc mult și fac totul pentru a fi aproape de cei dragi, Lupii au nevoie și de independență. Uneori, au nevoie de momentele lor de singurătate pentru a-și pune în ordine gândurile și sentimentele. Dar se întorc imediat lângă cei care îi iubesc și își oferă afecțiunea fără limite. În dragoste, este foarte important să își găsească echilibrul și va fi fericit.

HOROSCOP. Șoimul (21 martie – 19 aprilie)

Oameni de acțiune, buni judecători, cu o minte clară și o inteligență vie, nativii zodiei Șoim sunt apreciați pentru imparțialitatea și inteligența lor. La ei este cel mai bine să apelezi pentru a media un conflict, pentru că au capacitatea de a analiza fiecare situație din mai multe unghiuri. Pe de altă parte, Șoimii nu pierd niciodată timpul. Se odihnesc rar, dorm pe apucate și sunt mereu în căutare de noi planuri și idei. Le place să facă totul cum trebuie și nu suportă să greșească. În dragoste, pot fi parteneri dificili, dar dacă sunt iubiți și admirați, își vor dărui și ei sufletul.

HOROSCOP. Castorul (20 aprilie – 20 mai)

Una dintre cele mai frumoase calități ale persoanelor născute în zodiac Castorului este capacitatea sa de adaptare, indiferent de condiții. Sunt persoane de acțiune, harnice, calculate și bine organizate. Au mare încredere în forțele proprii, ceea ce le și ajută să se adapteze la orice situație și să treacă peste greutăți fără să sufere prea mult. În carieră și în afaceri, sunt buni strategi. În dragoste, au nevoie de un impuls pentru a-și dezvălui sentimentele, dar nu își pierd capul prea ușor. Sunt foarte inteligenți și pot realiza multe, mai ales că sunt și îndemânatici.

HOROSCOP.  Cerbul (21 mai – 20 iunie)

În zodiacul Amerindian, nativii din zodia Cerbului sunt considerați adevărate muze. Sunt creativi și spirituali, sunt buni oratori și captează ușor atenția celor din jur. Le place să se dea în spectacol, dar sunt și serioși când este cazul. Sunt buni prieteni și te poți baza pe ei la nevoie, chiar dacă, în general, sunt mai mult concentrați asupra lor înșiși. În dragoste, sunt strălucitori, pasionali și plini de surprize. Dar țin mult la libertatea lor, ceea ce îi face pe mulți Cerbi să aibă mai multe relații sau căsnicii de-a lungul vieții. Însă, de fiecare dată, vor fi sinceri cu cei pe care îi iubesc.

HOROSCOP.  Ciocănitoarea (21 iunie – 21 iulie)

Sunt persoane devotate, afectuoase și grijulii cu apropiații lor. Te poți oricând baza pe un nativ din zodia Ciocnănitoarei, dacă acesta ți-a promis că te va ajuta. Știu să asculte păsurile altora, știu să aline cu o vorbă bună și să se implice acolo unde este nevoie de ei. Nativii Ciocănitoare sunt părinți grijulii și foarte înțelegători cu copiii lor, pe care știu să îi îndrume pe drumul cel bun. Nu lasă nimic la voia întâmplării și de obicei reușesc să își atingă toate obiectivele. Sunt organizați, cumpătați și nu își risipesc resursele de care dispun pentru o victorie efemeră.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop animal
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close