Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiacul egiptean și secretele sale. Aflați ce zodie sunteți și dacă vi se potrivește!

HOROSCOP. Zodiacul egiptean și secretele sale. Aflați ce zodie sunteți și dacă vi se potrivește!

HOROSCOP. Zodiacul egiptean și secretele sale. Aflați ce zodie sunteți și dacă vi se potrivește!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Noi 2018   •   11:42

HOROSCOP. Egiptenii antici studiau cerul în speranța de-a primi de la astre sfaturi, înțelepciune și, de ce nu, predicții. Ei erau convinși că personalitatea, judecata și întregul nostru destin ne sunt influențate de zeitatea care ne guvernează.

HOROSCOP. Întocmai ca astrologia vestică, cea egipteană conține 12 semne zodiacale, iar fiecare are la bază un zeu sau o zeiță care reprezintă caracterul nostru, comportamentul, atuurile și defectele.

HOROSCOP. Zodia Nilul

1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie

Este singurul semn zodiacal care nu este guvernat de nicio zeitate. Așa cum Nilul a făcut posibilă și chiar prosperă viața pentru egiptenii antici, la fel cei născuți în această zodie îmbogățesc existența celor din jurul lor. Generoși și bine intenționați, aceștia sunt capabili de mari sacrificii pentru cei dragi. Iar slăbiciunea lor este ușurința cu care trec de la o stare la alta și impulsivitatea care-i îndeamnă ocazional să ia decizii regretabile.

HOROSCOP. Zodia Amon-Ra

8-21 ianuarie, 1-11 februarie, 18-26 noiembrie

Fiecare om are temeri, dar de nenumarate ori, ele nu sunt legate de o intamplare traumatizanta, ci de „fitele” astrelor din zodia personala. Oricat de echilibrata esti si oricat de multe eforturi ai face ca sa-ti alungi angoasele, unele dintre ele revin o

Te simți de parcă ai fi centrul Universului, ai impresia că strălucești mai ceva ca soarele de pe cer? E semn clar că ești un nativ Ra veritabil! Optimist, inteligent și încăpățânat, acesta este un lider înnăscut, cu o intuiție desăvârșită și un spirit de adevărat luptător. Prea puțin tolerant, nu se abate de la calea pe care și-a ales-o și nu se dă în lături de la nimic. Poate ajunge pe înalte culmi ale succesului, dar atenție la costul implicit!

HOROSCOP. Zodia Mut


22-31 ianuarie, 30 octombrie-7 noiembrie

Marii timizi ai zodiacului egiptean, cei născuți sub acest semn nu se lasă descoperiți nici măcar de partener. Totuși, atunci când permit accesul „străinilor“ în intimitatea lor, se dovedesc a fi generoși, inteligenți, o companie cât se poate de plăcută. Numele zeității care îi guvernează înseamnă „mamă“, iar verbul care-i caracterizează este „a crea“. Inutil să mai spunem că profesiile artistice sunt predestinate celor din zodia Mut.

HOROSCOP. Zodia Geb

12-29 februarie, 20-31 august

În permanentă conexiune cu cei din jur și capabili de o empatie emoționantă, cei guvernați de Geb, zeul Pământului, care făcea ca roadele să crească, dar și cauza cutremure, sunt oameni temperați, care nu deschid gura înainte de-a evalua situația în discuție. Cu toate că tind să fie supuși, există momente în care știu să-și impună propriile judecăți de valoare. Cei născuți sub acest semn pot deveni consilieri, preoți sau scriitori.

Sunt oare unele zodii mai predispuse decât altele la vicii? Tentația de a abuza de alcool, țigări și alte lucruri depinde de mult mai mulți factori, însă unele zodii sunt mai înclinate să cadă în patima viciilor decât decât altele.

HOROSCOP. Zodia Osiris

1-10 martie, 27 noiembrie-16 decembrie

Osiris i-a învățat pe egiptenii antici să profite de pe urma agriculturii și a unui sistem juridic bine pus la punct, în timp ce persoanele născute sub acest semn dau dovadă de înțelepciune și generozitate incontestabile. O altă caracteristică a nativilor Osiris este lipsa încrederii în sine, temerea de a se impune. Ezitând atât de mult, există riscul ca alții să ia decizii în numele vostru.

HOROSCOP. Zodia Isis

11-31 martie, 18–29 octombrie, 19–31 decembrie

Zeița fertilității și a maternității, arhetipul feminin al creației, Isis era mama iubitoare, soția, protectoarea celor săraci și suferinzi, a sclavilor și copiilor. Cei guvernați de o asemenea zeitate au împrumutat de la ea dragostea pentru viață și o candoare și toleranță deosebite. Atenție însă la răuvoitori! Prea multă încredere în oameni poate avea repercusiuni neplăcute.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close