Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiacul păcatelor capitale. Cum păcătuiești, în funcție de zodie

HOROSCOP. Zodiacul păcatelor capitale. Cum păcătuiești, în funcție de zodie

HOROSCOP. Zodiacul păcatelor capitale. Cum păcătuiești, în funcție de zodie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   18:10

Acesta este zodiacul păcatelor capitale. Iată cum păcătuiești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Pacatele pe care le vei face toata viata, daca apartii acestui semn zodiacal, sunt invidia si trufia. Sa fii in centrul atentiei nu este doar una dintre prioritatile tale, ci a si devenit un lucru obisnuit.Cu toate acestea, iti place de minune sa te lauzi cu reusitele tale si, daca vezi ca altcineva reuseste sa obtina ceva in domeniul tau de activitate sau pe „terenul" tau, vei simti imediat invidie.
Daca aceste afirmatii ti se par nefondate, incearca sa iti amintesti cum ai reactionat ultima data cand ai jucat un joc si ai pierdut sau cat de tare te-ai laudat atunci cand ai castigat ultimul joc.

Taur

Pentru cei din zodia Taur, lacomia si lenea sunt la ordinea zilei. Daca ar putea sa aiba tot ce isi doresc (si ce isi doresc altii) si sa nu miste niciun deget pentru acest lucru, ar fi perfect. Poate le-ar fi, totusi, lene sa se bucure, cine stie?
Cel mai interesant aspect al faptului de a fi in semnul Taurului este ca nu ai o anumita arie de interes, din care sa iti doresti totul. Tu iti doresti totul din orice domeniu: vrei sa fii iubita, dar iti este adeseori lene sa iubesti inapoi, vrei sa ai bani si haine frumoase, sa mananci mancare sofisticata, dar sa nu o gatesti si exemplele pot contnua la nesfarsit.

Continuarea, pe Divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close