Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodii care își urmează rațiunea vs. zodii care își urmează inima

HOROSCOP. Zodii care își urmează rațiunea vs. zodii care își urmează inima

HOROSCOP. Zodii care își urmează rațiunea vs. zodii care își urmează inima
21 Ian 2019   •   15:22

Este cunoscut faptul că nativii din fiecare zodie, sunt diferiți. Unii sunt mereu raționali, în orice situație apărută în viața lor, pe când alții își trăiesc viața, ascultând mai mult de inimă. Iată care sunt cele mai mari diferențe, în funcție de fiecare zodie în parte:

  • Berbec

  Cei născuți sub acest semn zodiacal, au mereu tendința de a pune mai presus persoanele dragi din viața lor și se lasă ghidați de sentimentele pentru acestea. Sunt persoane emotive, se îndrăgostesc ușor și nu dau înapoi când vine vorba să-și arate iubirea și grija față de partenerul de viață.

  • Taur

  Taurii sunt pe cât de calmi, pe atât de pasionali într-o relație. Investesc mult timp și afecțiune, în momentul in care apare persoana potrivită și o copleșesc cu gesturi romantice, încă de la început. Sunt firi posesive și trăiesc pe principiul că ” ce este a lor, este doar a lor! ”.

  • Gemeni

  Nativii din Gemeni sunt persoane calculate, care la fiecare schimbare pe care o fac, fie de natură profesională, fie de natură sentimentală, se gândesc de două ori înainte să ia o decizie. Își ascultă mereu rațiunea, iar îndemnurile inimii sunt puse pe locul doi. Partenerii lor tind să fie deseori nemulțumiți de acest aspect, lucru ce poate cauza probleme în viața de cuplu.

Citeste mai mult pe YVE.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii inima
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close