Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care înșală cel mai mult. E greu să le ții în frâu!

HOROSCOP. Zodiile care înșală cel mai mult. E greu să le ții în frâu!

HOROSCOP. Zodiile care înșală cel mai mult. E greu să le ții în frâu!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Mar 2019   •   18:58

Fidelitatea si spiritul aventurier sunt doua aspecte care uneori se bat cap in cap intr-o relatie.

Relatia perfecta ar trebui sa le aiba pe amandoua, iar aventura sa fie cu aceeasi persoana careia ii esti fidela. Teoria uneori e departe de practica, ceea ce este adevarat pentru 7 dintre cele 12 zodii. Cele mai loiale sunt insa si mai putine la numar: 5.

Iata care sunt cele mai infidele zodii:

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecii sunt independenti si impulsivi si nu iau in considerare consecintele care vor interveni dupa ce actioneaza. Au un apetit mare pentru aventura, care ii poate implica in mai multe relatii simultan.

Gemeni (21 Mai – 21 Iunie)

Sunt mereu provocatori si curiosi. Vor mereu sa fie exuberanti si chiar in pericol. Sunt machiavelici adesea si joaca jocul iubirii mult prea dur. Devin foarte plictisiti atunci cand un nou punct de interes intervine in viata lor.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Leul e un perfectionist si cauta intotdeauna omul perfect. Din pacate, doar putine relatii sunt perfecte; odata ce Leul descopera ca persoana iubita nu poate tine pasul cu el/ea din punct de vedere sexual si intelectual, va disparea din peisaj si va gasi pe altcineva.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Sunt foarte puternici si iubesc sa fie adorati si sa aiba influenta. Sunt dificil de obtinut, de cunoscut si foarte des isi ascund emotiile. Ceea ce poate strica intr-o relatie cu un Scorpion este ideea preconceputa ca mereu au dreptate si faptul ca nu prea stiu sa ierte.

Sagetator (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

E un spirit liber care uraste regulile, restrictiile si chiar si relatiile cu o singura persoana. Vor intotdeauna sa exploreze, mai ales atunci cand vine vorba de sex.

Varsator (20 Ianuarie – 18 Februarie)

E un semn zodiacal greu de intuit, independent si neconventional. Multi dintre ei privesc relatiile serioase sau mariajul ca pe ceva plictisitor.

Pesti (19 Februarie – 20 Martie)

Sunt cei mai sensibili din zodiac si se lupta mereu cu propriile emotii. Au propriile fantezii si fac fata greu simplei asteptari de a avea o relatie serioasa. Sunt foarte usor de deziluzionat atunci cand un partener nu se ridica la asteptarile pe care le au.

Sursa: BZI
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close