Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile care înșeală în luna septembrie

Horoscop. Zodiile care înșeală în luna septembrie

Horoscop. Zodiile care înșeală în luna septembrie
Sursa foto: Foto: Pexels.com
09 Sep 2018   •   17:10

Vor să aibă totul pe placul inimii, chiar dacă alegerile lor îi pot răni pe cei din jur. Îți prezentăm, mai jos, zodiile care înșală în septembrie

Fecioară
 
Cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi determinați de Saturn, revenit în mers direct pe casa sentimentală și a aventurii, să calce strâmb în relație. După ce în ultimele 5 luni nativii au analizat și reanalizat situația amoroasă în care se află, s-ar putea ca acum să fie tentați să se consoleze în brațele altei persoane, cu atât mai mult cu cât aceste reevaluări nu au fost mulțumitoare pentru ei. În plus, Luna Nouă formată acum aduce ocazia unor noi începuturi în zona relațională, fapt ce poate, din nou, să favorizeze o relație, chiar și clandestină.

Săgetător

Luna Plină de la finele lui septembrie se formează în sectorul sentimental și al aventurii, semn că cei născuți în zodia Săgetător încheie o etapă, dar au și ocazia să demareze o alta. Totodată, acum va fi momentul culegerii roadelor, iar acei nativi care sunt nemulțumiți de relația pe care o au și simt nevoia unei schimbări, ar putea fi tentați să calce strâmb și să-și înșele partenerul de viață. Ceea ce nu este, însă, exclus, este ca această aventură de acum să se transforme într-o adevărată poveste de dragoste mai târziu.

Sursa: unica.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii septembrie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close