Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își găsesc marea dragoste în weekend

HOROSCOP. Zodiile care își găsesc marea dragoste în weekend

HOROSCOP. Zodiile care își găsesc marea dragoste în weekend
29 Iun 2018   •   10:17

Zodiile care își vor găsi marea dragoste în weekend vor fi luate prin surprindere de un amalgam de sentimente care le pot face să fie destul de confuze. Însă curând își vor da seama că ceea ce simt este dragoste adevărată și că au doar o dată în viață ocazia de a întâlni o astfel de persoană.

Rac

Aștepți de mult acest moment și acum, în sfârșit, se va întâmpla! Astrele au cadoul perfect de ziua ta și îți vor oferi dragostea pe care o meriți. Deși nu este o relație nouă, în acest weekend veți recunoaște sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt și veți trece la un alt nivel. Ascultă-ți vocea inimii și nu îți fie teamă să îți exprimi liber sentimentele. Vei vedea că sunt reciproce!

Săgetător

Ploaia nu te va împiedica să te distrezi alături de prieteni. În acest weekend sunt șanse mari să îți întâlnești marea dragoste în club, la cina cu prietenii în oraș sau în celelalte locuri în care vei merge. Fii atentă la semne și ascultă-ți intuiția. Aceasta este o șansă unică în viață și din acest motiv nu ar trebui să o lași să se irosească. Marea ta iubire poate fi chiar tipul drăguț de la bar care îți zâmbește.

Sursa: divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii dragoste weekend
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close