Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care nu pot fi cucerite ușor! Ori de înarmezi cu răbdare, ori renunți!

HOROSCOP. Zodiile care nu pot fi cucerite ușor! Ori de înarmezi cu răbdare, ori renunți!

06 Mar 2019   •   18:22
HOROSCOP. Zodiile care nu pot fi cucerite ușor! Ori de înarmezi cu răbdare, ori renunți!
Sursa foto: Foto: Pexels.com

HOROSCOP. Dacă te gândești la o simplă aventură, șansele tale sunt aproape de zero cu acești nativi. Nu ajungi la inimă și nici în așternuturile lor cu una, cu două. Dar dacă îți dorești o relație serioasă, merită din plin să încerci să-i cucerești.

HOROSCOP. Taur

Taurii au un farmec al lor care nu trece neobservat. Îți atrag atenția, lasă impresia că nu e greu să te apropii ei, dar sunt destul de sceptici când e vorba să se implice într-o relație. Te poți aștepta să-ți spună la început că nu puteți fi mai mult decât amici. Asta, pentru că trebuie să-și cunoască bine partenerul înainte să-i dea o șansă. E nevoie de timp petrecut împreună ca să afle dacă are un job stabil, vreun hobby periculos sau cât se serioase au fost ultimele lui relații. Conservatori și familiști, își doresc pe cineva care să le ofere stabilitate și să le fie alături pe termen lung. Inteligența, prestanță, perseverența sunt calități care îi vor convinge.

HOROSCOP. Scorpion

Scorpionii sunt, poate, zodia cea mai senzuală. Adora să te seducă, dar n-au nicio problema să te abandoneze în mijlocul jocului, dacă lucrurile nu decurg așa cum vor ei. Ca să cucerești un Scorpion, trebuie să-l intrigi, să te distantezi, să-l lași să te abordeze el. Nu-i place să se predea imediat, adora suspansul și caută cu tot dinadinsul să se învăluie în mister. Acum dispare, acum te caută. Nu trebuie să-l faci gelos, dar e bine să-l lași să-ți simtă lipsa, să i se facă dor. Greu se implică într-o relație și la fel de greu renunță la jumătatea lui, odată ce lucrurile au devenit serioase.

HOROSCOP. Vărsător 

Vărsătorii nu se implică într-o relație până când nu sunt foarte siguri de ceea ce simt. Mereu se tem să nu greșească, să nu confunde atracția cu iubirea și ca urmare s-ar putea să se facă dintr-o dată nevăzuți ca să aibă răgazul de a-și analiza minuțios sentimentele. Li s-a dus vestea despre cât pot fi de distanți și insensibili odată ce au descoperit că nu ești ceea ce sperau. Adevărul este că nu le place să facă promisiuni, declarații, să-și ia angajamente, până când nu sunt absolut convinși că persoana de lângă ei e cea alături de care vor să-și petreacă mai mult decât un anotimp. Ca să-i ajuți să se hotărască, trebuie să fii inventiv, să le dai de înțeles prin mijloace originale cât de mult ții la ei.

HOROSCOP. Săgetător

Nu sunt neapărat greu de cucerit, dar asta e impresia pe care vor să o lase. Par inabordabili și aroganți. Semnalele pe care le transmit sunt confuze în mod premeditat, tocmai să aibă timp să se hotărască și să te testeze. Tactica e simplă: îți stârnesc interesul, dar nu fac nimic decisiv, te țin în suspans și se joacă cu mintea ta. Au multă încredere în ei, un ego dominant și știu că merită un partener pe măsură. Trebuie să le oferi multă aventură și adrenalină ca să ai o șansă, să le dai senzația că sunt norocoși că i-ai ales, dar și că ei sunt cei care dețin controlul total asupra ta. Săgetătorul nu cedează decât atunci când se convinge că nu dai înapoi, ci lupți pentru iubirea lui, scrie cereschoroscop.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close