Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care se căsătoresc în 2019 - Urnează un an de basm pentru ele

HOROSCOP. Zodiile care se căsătoresc în 2019 - Urnează un an de basm pentru ele

HOROSCOP. Zodiile care se căsătoresc în 2019 - Urnează un an de basm pentru ele
22 Noi 2018   •   15:28

HOROSCOP. Bat clopote de nuntă pentru doi dintre nativii horoscopului. Horoscopul anului 2019 aduce vești extraordinare pentru două zodii. Acesrea vor trai momente minunate din punct de vedere amoros. 

HOROSCOP. Rac

Nativii zodiei Rac primesc o mare surpriză de la viață în anul 2019, chiar dacă acest an nu a fost tocmai unul reușit pentru ei, din punct de vedere sentimental. În anul care vine, aceștia pot cunoaște acea persoană specială care să le dea lumea peste cap și să îi împlinească suficient de mult încât să facă pasul cel mare. 

Chiar dacă nu sunt tocmai deschiși către o nouă relație, norocul le bate la ușă, iar acea persoană specială poate apărea chiar atunci când nu se așteaptă. Vor exista o mulțime de oportunități de a se îndrăgosti iremediabil în anul care vine. Trebuie să aibă mare încredere în farmecul personal, căci este anul lor și trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă.

HOROSCOP. Capricon

Și pentru nativii zodiei Capricorn este anul perfect ca să își oficializeze relația. Nu mai are sens să amâne acest moment, căci probleme pot apărea oricând. Este anul în care acești nativi trebuie să se gândească mai mult la viața personală și să treacă pe locul al doilea cariera ori prietenii.

Continuarea AICI 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii casatorie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close