Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care sunt cele mai instabile emoțional. Ai mare grijă cu ele

HOROSCOP. Zodiile care sunt cele mai instabile emoțional. Ai mare grijă cu ele

13 Feb 2019   •   22:34
HOROSCOP. Zodiile care sunt cele mai instabile emoțional. Ai mare grijă cu ele
Sursa foto: Foto: pixabay.com

A fi instabil emoțional nu este ceva cu care ar trebui să îți fie rușine, este doar foarte important să recunoști că aceste lucruri ți se întâmplă.

Rac
Racul este un semn zodiacal guvernat de Lună, iar dispoziția celor născuți în această zodie este direct afectată de fazele Lunii. Racii sunt semne de Apă, ceea ce înseamnă că până și cea mai mică pietricică le poate afecta starea emoțională.

Balanță
Așa cum era de așteptat, echilibrul este esențial pentru nativii născuți în această zodie. Însă pentru a-și păstra acest echilibru este nevoie de multă energie, concentrare și exercițiu. Uneori, nativii Balanță vor cauza intenționat dezechilibru în viețile lor cu scopul de a duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Atunci când se întâmplă însă acest lucru, starea lor emoțională va fi complet dată peste cap. Însă, cum sunt genul de oameni care caută mereu să își trăiască viața într-o armonie perfectă, vor face tot ceea ce pot pentru a se implica în mod egal în toate aspectele vieții, de la carieră până la relații.


Scorpion
Scorpionul este un semn zodiacal fix, ceea ce în teorie ar însemna că este stabil emoțional. Să nu uităm însă că vorbim de un semn de Apă. Dacă nu își controlează emoțiile, vor simți totul precum un uragan, un cutremur și o alunecare de pământ puse toate la un loc, fără abilitatea de a le opri sau capacitatea de a se descurca în aceste situații.

Continuarea pe elle.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close