Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile care trădează cel mai des în dragoste

Horoscop. Zodiile care trădează cel mai des în dragoste

Horoscop. Zodiile care trădează cel mai des în dragoste
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Aug 2018   •   15:08

Există zodii fidele și sincere, dar și zodii care trădează în dragoste. Unii dintre nativii zodiacului consideră că viața e prea scurtă pentru a rămâne lângă o singură dragoste.

Gemeni au mereu nevoie de dragoste - S-ar putea spune că cei mai mulți dintre ei nu sunt capabili de sentimente profunde și nici nu apreciază afecțiunea pe care o primesc.

Fecioarele trădează în dragoste din plictiseală - Sunt atât de meticuloși și atenți că, probabil, nu vei afla niciodată dacă ai fost înșelată de un nativ din Fecioară, chiar dacă a făcut-o de mai multe ori.

Balanțele țin în echilibru mai multe iubiri - Se spune că pot avea și soție, și amantă fără ca prima să știe vreodată și fără ca ultima să îi facă probleme. Rareori vor renunța la căsnicia lor pentru o aventură.

Vărsătorii își încearcă des norocul în dragoste - Le place să atragă admirația femeilor din jur și nu se dau în lături, dacă li se fac avansuri. Dacă lipsește tot mai mult de acasă, este clar că te înșală, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii dragoste
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close