Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care urăsc singurătatea

HOROSCOP. Zodiile care urăsc singurătatea

HOROSCOP. Zodiile care urăsc singurătatea
Sursa foto: Foto: pexels.com
19 Feb 2019   •   10:17

Singurătatea reprezintă una dintre cele mai mari frici ale omenirii, motiv pentru care multe relații sunt formate superficial, de dragul de a avea companie. De cele mai multe ori, în relațiile bazate pe această nevoie se găsesc doi oameni incompatibili, dar dornici de a face relația să funcționeze, doar pentru a nu rămâne singuri.

Rac

Femeile Rac se visează de mici mirese, mame devotate și soții iubitoare. Astfel, din dorința de a-și îndeplini visul și de a nu rămâne singure, aceste native au parte de numeroase relații, unele toxice, altele de scurtă durată și doar câteva stabile și serioase. Singurătatea le sperie peste măsură, motiv pentru care aceste native fac tot posibilul să aibă o relație de cuplu perfectă.

Leu

În ciuda narcisismului care o caracterizează, această nativă nu se mulțumește doar cu aprecierile și complimentele bărbaților, ci își dorește cu ardoare să împartă și bune, și rele alături de cineva. De cele mai multe ori, momentele de singurătate o îndeamnă pe Leoaică spre relații nepotrivite, menite eșecului, în care tristețea și dezamăgirea își fac loc zi de zi.

Sursa: divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close