Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Crăciun de coșmar. Sărbătorile vor fi înlăcrimate pentru ei

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Crăciun de coșmar. Sărbătorile vor fi înlăcrimate pentru ei

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Crăciun de coșmar. Sărbătorile vor fi înlăcrimate pentru ei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Dec 2018   •   13:55

HOROSCOP. Ajunul Crăciunului surprinde trei dintre nativele zodiacului cu şerveţelul în mână şi lacrimi şiroaie pe obraz. Motivele pentru care zodiile izbucnesc în lacrimi chiar în Ajunul Crăciunului sunt diferite, dar dureroase.
 
HOROSCOP. Berbec
 
Ajunul Crăciunului se dovedeşte a fi un eveniment plin de lacrimi şi de durere pentru tine. Chiar dacă trebuie să fie o noapte destinată bucuriei, reuniunii cu familia, cinei în familie şi cadourilor, se pare că anul acesta astrele nu sunt de partea ta în Ajunul Crăciunului. Chiar înainte de a te aşeza la masă împreună cu familia, primeşti un mesaj de despărţire din partea iubitului. Lacrimile încep imediat să se prelingă pe obraz, iar cheful de distracţie şi armonia dispar instant. După lungi discuţii, vorbe frumoase şi numeroase sfaturi, familia reuşeşte să te facă să uiţi măcar pentru câteva ore de momentul dureros prin care treci.

HOROSCOP.  Fecioară

Anul acesta vei petrece singură Crăciunul, departe de familie şi prieteni, de toată agitaţia oraşului şi de întrebările apropiaţilor. Ajunul Crăciunului te surprinde singură, lângă bradul din garsoniera ta, plângând şi rememorând cele mai frumoase amintiri cu prietena ta cea mai bună. Ruptura relaţiei dintre voi două te-a afectat profund şi te-a făcut să vrei să uiţi pentru un timp de toţi oamenii din jurul tău.
 
HOROSCOP. Vărsător

Seara de Ajun începe fabulos pentru tine, dar se termină groaznic și dureros. Armonia, pacea, liniștea și fericirea dispar de îndată ce tu începi să plângi în hohote, fără oprire. În mijlocul Ajunului, afli că iubitul te înșală chiar cu cea mai apropiată colegă, motiv pentru care buna-dispoziție dispare și-și fac loc tristețea și disperarea. Începi să țipi și să plângi, deoarece nu-ți vine a crede că partenerul te-a dezamăgit în acest fel. Familia încearcă să te ajute, însă nimic nu te poate liniști mai mult decât o discuție sinceră și serioasă purtată cât mai repede cu el, scrie romaniatv.net.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close