Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor avea un început de toamnă minunat

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un început de toamnă minunat

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un început de toamnă minunat
05 Sep 2018   •   09:50

Luna septembrie cu schimbări majore și cu vești bune pentru câteva dintre zodii. În timp ce unii sunt puși la încercare și vor avea de luat decizii majore, alții pur și simplu vor străluci. 

Rac
 
Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie. Neînţelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche. În luna septembrie, vei avea senzaţia că totul vine de la sine şi te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult. Dacă ești singură, o iubire nouă îţi transformă viaţa, îţi dă energie şi te ţine departe de aspectele mai puţin plăcute ale zilelor de muncă. 

Taur

La început de toamnă, latura creativă a Taurilor va ieși în evidență, ceea ce înseamnă că aceștia pot avea o mulțime de idei bune pe care dacă la vor pune în practică vor obține rezultate fabuloase. Cei născuți în această zodie vor fi mult mai comunicativi în această perioadă, dar și mai îndrăzneți. Luna septembrie este un moment potrivit pentru ca acești nativi să își facă planuri de viitor.

Sursa: avantaje.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii toamnă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close