Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile compatibile care formează cupluri pentru totdeauna. Nimic nu le mai desparte

HOROSCOP. Zodiile compatibile care formează cupluri pentru totdeauna. Nimic nu le mai desparte

Daca vrei sa ai o relatie de durata in care sa te simti minunat, atunci fii un pic atent si la zodia partenerului. Exista trei perechi de zodii a caror compatibilitate in cuplu este pentru totdeauna. Daca ajung sa fie impreuna, nu se mai despart niciodata.

HOROSCOP. Zodiile compatibile care formează cupluri pentru totdeauna. Nimic nu le mai desparte
18 Feb 2020   •   10:10

HOROSCOP Taur si Fecioara

Cele doua zodii au in comun stilul idealist de a vedea viata. Ambele sunt perfectioniste. Taurul este un visator, in timp ce Fecioara este omul actiunii. Taurul este loial, asa cum isi doreste Fecioara, iar Fecioara se va aventura acolo unde Taurul isi doreste. Sunt o pereche de zodii diferite, insa tocmai acest lucru face ca relatia lor sa functioneze atat de bine.

HOROSCOP Rac si Balanta

Racii si Balantele sunt suflete pereche cu adevarat, desi multe persoane i-ar vedea ca fiind incompatibili, doar pentru ca Racii sunt emotionali iar Balantele prefera partenerii echilibrati. Cu toate acestea, Racul este semnul zodiacal cel mai cu picioarele pe pamant iar obiectivul sau in viata este sa aiba o casa, o familie si o viata stabila. Isi doresc sa aiba aceeasi stabilitate la care tanjesc si Balantele. Racii sunt mai practici, in timp ce Balantele sunt mai cu capul in nori.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii rac
Parteneri
Trei români au murit LIVE pe Facebook, într-un accident la Strasbourg
x close