Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile cu cele mai mari aşteptări

HOROSCOP. Zodiile cu cele mai mari aşteptări

HOROSCOP.  Zodiile cu cele mai mari aşteptări
11 Iul 2018   •   14:13

Potrivit astrologiei, există anumite semne zodiacale care pot fi dezamăgite foarte uşor din pricina aşteptărilor mult prea mari pe care le au, de-a dreptul imposibile. Visează, se entuziasmează repede şi cred că vor cuceri lumea, însă lucrurile sunt departe de a se realiza după propriile gânduri.

Taur
Nativul Taur crede că toţi oamenii trebuie să facă aşa cum îşi doreşte el, iar această atitudine îl poate impinge într-o direcţie greşită. Va gândi că totul i se cuvine, ba chiar ar fi în stare să îi testeze pe cei mai buni, care să i se alăture pe parcursul vieţii. Este o persoană răbdătoare şi nu renunţă la propriile idealuri, deşi mulţi îi spun că cere prea mult de la oamenii din jur, riscând să piardă prietenii valoroase.

Gemeni
Nativul Gemeni are aşteptări prea mari de la toată lumea şi întotdeauna există în el o parte care parcă aşteaptă să fie dezamăgită. El este convins că oamenii chiar se pot autodepăşi, devenind mai buni, însă cei din mediul său nu excelează în nicio privinţă şi nici nu îşi doresc să evolueze.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close