Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile de care te vei îndrăgosti nebunește, anul viitor

Horoscop. Zodiile de care te vei îndrăgosti nebunește, anul viitor

Horoscop. Zodiile de care te vei îndrăgosti nebunește, anul viitor
14 Dec 2018   •   15:09

Nu toți nativii din horoscop își vor concentra resursele asupra vieții lor amoroase, unii alegând să acorde mai multă atenție planului profesional, de exemplu, sau relațiilor de familie. Cu toate acestea, există semne în horoscop care se vor dezlănțui în 2019, căutând mereu noutatea, provocările și acțiunea. 

Aceste semne sunt predispuse relațiilor noi de iubire, poate unora ceva mai intense decât s-ar fi așteptat. Iată care sunt zodiile de care te vei îndrăgosti nebunește în 2019.

Berbec
Nativii Berbeci se vor afla într-o continuă redescoperire a sinelui, fapt ce include și o redescoperire pe plan amoros. Se pare că cei născuți sub acest semn își doresc să experimenteze în planul relațiilor de iubire, motiv pentru care, în 2019 vor fi foarte preocupați de aspectul lor fizic, de cum sunt percepuți de către cei din jur, de cum se comportă și comunică în astfel de circumstanțe.

Leu
Cei născuți sub semnul Leului sunt, de regulă, firi cuceritoare, care încearcă să intre în grațiile tuturor și care depind de atenția pe care o primesc. Deși au un șarm extraordinar, Leii pot disimula foarte bine trăiri și sentimente, motiv pentru care aceștia nu pot fi o sursă de siguranță într-o relație de iubire. În 2019, Leii au nevoie de confirmarea faptului că sunt irezistibili și atrătăgători, iar majoritatea acțiunilor lor în acest sens vor fi săvârșite din orgoliu, și nu dintr-o necesitate de ordin sentimental.

 

Sursa: yve.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close