Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile peste care va ploua cu bani. Fecioara își va oferi toate plăcerile vieții în 2020, Gemenii vor cheltui excesiv

HOROSCOP. Zodiile peste care va ploua cu bani. Fecioara își va oferi toate plăcerile vieții în 2020, Gemenii vor cheltui excesiv

Numerologul Mihai Voropchievici a numit, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt acele zodii peste care va ploua cu bani în 2020.

HOROSCOP. Zodiile peste care va ploua cu bani. Fecioara își va oferi toate plăcerile vieții în 2020, Gemenii vor cheltui excesiv
28 Dec 2019   •   19:40

Anul patru aduce lipsă de lichidități. Muncesc acum, primesc banii mai târziu.

HOROSCOP BERBEC - va avea un an de succes dar cu multă muncă. Are parte de multă agitație, iubirea e la cote înalte. Salariul poate să crească, însă și cheltuielile vor fi mari.

Moment bun pentru investiții în tehnologie.

HOROSCOP TAUR - are toate valențele bune. Munca, dragostea, sanatatea, dorința de a călători. Acceptați sfaturi bune înainte de a lua decizii. 

An provocator profesional. Va munci foarte mult și nu prea știe cum să se odihnească. Roadele vor fi culese în anul 2021.

HOROSCOP GEMENI - se pot plia pe profesie, spiritualitate. Relația cu banii este complicată. Câștigă foarte mult și cheltuie foarte mult. Încercați să fiți temperați.

HOROSCOP RAC - sunt doritori de bani. Au parte de prosperitate, însă cu sanatatea nu stau atât de bine. Familia este prioritară.

HOROSCOP LEU - muncă frenetică. Banii sunt importanți și banii vin la lei. Cheltuielile trebuie făcute cu cap. Nu vă hazardați. Vor avea luni în care ritmul veniturilor va fluctua. În rest, anul este superbenefic.

HOROSCOP FECIOARĂ - face prăpăd în bani în 2020. E un an prosper, nu trebuie să își facă griji pentru bani. Anul asta își va oferi toate plăcerile vieții.

HOROSCOP BALANȚĂ - viața socială este foarte activă. Banii vin, însă trebuie să muncească pentru ei. Vor primi bani dintr-o afacerile de familie, vor primi o moștenire.

HOROSCOP SCORPION - nu este un an special pentru el. Totul rămane la fel, răman în rutina de zi cu zi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - bani buni, munca este instabilă. Banii vor fi cei mai importanți, vor câștiga mai mulți bani dacă vor prinde curaj și se lansează în afaceri. Cine nu riscă nu pierde. Imaginea de sine prosperă și îi face pe ceilalți să se apropie.

HOROSCOP CAPRICORN - vor avea un an foarte buni, vor avea venituri mari și se vor simți fericiți. Banii vor fi câștigați cu ușurință, însă vor fi cheltuiți tot așa. Vor avea noroc la LOTO.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - se vor descurca foarte bine financiar pe tot parcursul anului. Încheie anul în belșug. Sunt înclinați spre spiritualitate și merg pe intuiție în afaceri.

HOROSCOP PEȘTI - an prosper. Se vor lăuda cu reușitele lor financiare. Insă, atenție! Banii vor dispărea cu ușurință.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici zodii
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close