Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile și calitățile lor neașteptate. Gemenii fac tot ce își propun, Leii sunt mereu în lumina reflectoarelor

HOROSCOP. Zodiile și calitățile lor neașteptate. Gemenii fac tot ce își propun, Leii sunt mereu în lumina reflectoarelor

HOROSCOP. Zodiile și calitățile lor neașteptate. Gemenii fac tot ce își propun, Leii sunt mereu în lumina reflectoarelor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Feb 2019   •   04:00

HOROSCOP. Iată o listă cu cele mai surprinzătoare trăsături ale zodiei tale.

HOROSCOP. Berbec: nu-ți este frică să faci prima mișcare

Ești sigură pe tine, entuziastă și crezi cu adevărat în orice spui și gândești. Nu îți este frică să faci prima mișcare, indiferent de situație. Poate să fie un prim sărut, un reproș care trebuie scos la iveală într-o prietenie sau atenționarea cuiva la locul de muncă asupra unei probleme. Deși uneori venind surprinzător, candoarea ta te poate pune în cea mai bună lumină și poți simplifica lucrurile pentru cei din jur.

HOROSCOP. Taur: atingerea fizică este versiunea ta a limbii dragostei

Da, natura ta este practică, cu picioarele pe pământ și răbdătoare, dar o îmbrățișare sau un sărut îți pot zgudui universul interior atunci când sunt din inimă. Într-adevăr, îți exprimi dragostea și afecțiunea prin contact fizic și atunci când primești același răspuns înapoi, simți că persoana de alături ți-a făcut ziua mai frumoasă, fie că este vorba doar despre un simplu ținut de mână. Pot să fie gesturi simple, dar care îți îmbunătățesc starea enorm și pe care le folosești pentru a-ți arăta aprecierea.

HOROSCOP. Gemeni: ai un talent nativ la orice îți propui să faci

Trăsătură invidiată de cei mai mulți, este incredibil cum te pricepi din start la orice ai face. Fie lecții de fotografie, fie de pictură, fie de gătit, cel mai probabil, o să începi să te descurci imediat. Faptul că ești curioasă, intrigată și cauți să te dezvolți din orice punct de vedere îți cresc abilitatea de a înțelege noi concepte atunci când vine vorba de noi talente pe care oricum, în final, le obții mai bine decât majoritatea.

HOROSCOP. Rac: terapia ta este marea

Literalmente. Marea te relaxează și îți trimite efecte terapeutice când te afli în vecinătatea ei. Prezența apei poate să te reîmprospăteze, mai ales atunci când treci prin vremuri grele. Natura ta este emoțională, empatică și loială, în cele din urmă, tu dând dovadă de o sensibilitate ieșită din comun și care se aplică și în acest caz, când lași apa să te liniștească. Nu e de mirare că prietenii tăi te știu ca fiind cel mai mare fan al plajei.

HOROSCOP.  Leu: mereu în lumina reflectoarelor

Jovială, carismatică și foarte creativă: rețeta succesului într-o situație în care trebuie să distrezi un public. Și tu ești toate cele trei. Poți să cânți în mijlocul unei camere pline cu oameni, într-o cafenea, poți să prezinți ideea unui film într-un minut și tot să obții sponsorizare. Orice ar fi, te vei descurca de minune, pentru că până la urmă a te pune într-o lumină cât mai bună în public este în natura ta, mai ales atunci când știi că te pricepi de minune în ceea ce faci.

HOROSCOP.  Fecioară: elevă de nota 10

Ești practică, indiscutabil de harnică și tinzi să fii perfecționistă. Bonus: toate acestea te fac o studentă excepțională. În timpul anului școlar sau universitar, ceea ce cei mai mulți consideră că este un coșmar se poate încadra chiar în activitățile tale preferate. A lua notițe, a le citi, a le învăța pot să fie activitățile pe care chiar simți că vrei să le faci și clar nu din obligație. De asemenea, Fecioarele sunt predispuse să urmeze un program de master sau un curs chiar și după terminarea facultății, scrie elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii calitati
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close