Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul dragostei: zodiile care se despart cel mai urât de partener

Horoscopul dragostei: zodiile care se despart cel mai urât de partener

Horoscopul dragostei: zodiile care se despart cel mai urât de partener
13 Sep 2018   •   14:25

Daca te afli intr-o relatie care nu merge si simti ca finalul este aproape, horoscopul dragostei iti poate spune la ce sa te astepti din partea partenerului tau atunci cand momentul despartirii va veni. Unele zodii trec mai usor peste o despartire, in vreme ce altele par ca nu pot ramane in relatii amiabile cu fostul partener si incheie relatia cu o cearta urata.

Horoscopul dragostei: BERBEC

Berbecii sunt foarte impulsivi si pot incheia o relatie la fel de repede precum pot incepe una. Pentru Berbeci poate fi de ajuns o cearta mai aprinsa si totul se poate narui.

Horoscopul dragostei: TAUR

Taurii sunt adeptii stabilitatii, de aceea ei vor incheia relatia doar in momentul in care ceva ii deranjeaza foarte tare.

Horoscopul dragostei: GEMENI

Nativii din Gemeni sunt indecisi in dragoste, de aceea o relatie cu ei poate avea mai multe despartiri urmate de impacari.

Horoscopul dragostei: RAC

Racii se feresc de singuratate si de multe ori din acest motiv continua o relatie. Horoscopul dragostei spune ca atunci cand un Rac pune punct unei relatii o va face fara prea multe cuvinte si va disparea pur si simplu.

Horoscopul dragostei: LEU

Leii nu stiu sa se desparta amiabil de o persoana pentru ca sunt foarte orgoliosi. Nu vor accepta niciodata ca au gresit si tot ce nu a mers nu a mers din cauza partenerului.

Horoscopul dragostei: FECIOARA

Pentru Fecioare este dificil sa incheie o relatie pentru ca investesc multe sentimente si de aceea se desprind greu de cineva.

Horoscopul dragostei: BALANTA

Horoscopul dragostei spune ca Balantele spun adio cu greu, insa trec mai usor peste despartiri cu ajutorul noului partener.

Horoscopul dragostei: SCORPION

Scorpionii nu pun punct relatiilor pentru ca prefera sa insele in timp ce sunt implicati sentimental. Insa daca vor afla ca partenerul i-a inselat, vor fi necrutatori.

Horoscopul dragostei: SAGETATOR

Sagetatorii evita discutiile legate de incheierea unei relatii. Horoscopul dragostei spune ca Sagetatorii pur si simplu inchid orice cale de comunicare cu fostul partener.

Horoscopul dragostei: CAPRICORN

Capricornii se despart profesionist de partener. Pentru ca iau in serios fiecare relatie, si incheierea o vor lua la fel de in serios.

Horoscopul dragostei: VARSATOR

Varsatorii isi respecta partenerul de viata si nu il vor supara nici in momentul despartirii.

Horoscopul dragostei: PESTI

Pentru ca sunt foarte sensibili Pestii evita sa raneasca persoana iubita. Horoscopul dragostei spune ca Pestii pur si simplu dispar atunci cand vor sa se desparta de cineva.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close