Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul dragostei. Zodiile și sufletul pereche. Berbecul are relații excelente cu Balanța și Vărsătorul, Racii cu Taurii

Horoscopul dragostei. Zodiile și sufletul pereche. Berbecul are relații excelente cu Balanța și Vărsătorul, Racii cu Taurii

Horoscopul dragostei. Zodiile și sufletul pereche. Berbecul are relații excelente cu Balanța și Vărsătorul, Racii cu Taurii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2019   •   16:24

HOROSCOP. Uneori, atunci cand o relatie merge perfect, intervine cate o ruptura brusca, fara vreo explicatie plauzibila. In ciuda tuturor eforturilor, lucruile nu mai merg. Toate acestea se pot intampla din cauza datoriilor karmice pe care le-ai acumulat fata de o anumita zodie si apare astfel un blocaj energetic.Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

HOROSCOP. Berbec

La prima vedere, Berbecul este un cuceritor care se plictiseste relativ repede dupa ce obtine ce si-a propus. Cu toate acestea, crede in iubire si nu isi va pierde speranta ca isi va gasi sufletul pereche. Legatura emotionala se consolideaza greu cu nativul acestei zodii si poate dura ani buni pana cand se va deschide in totalitate in fata persoanei iubite. Este foarte exuberant iar pasiunea si egoismul sau pot fi obositoare.

Desi nu recunoaste, Berbecul are foarte multa nevoie de stabilitate emotionala, desi in sinea sa nu este neaparat foarte statornic. De asemenea, pentru a fi complet multumit, el trebuie sa aiba tot timpul controlul relatiei.

Berbecul isi poate gasi sufletul pereche in Balanta, Sagetator, Leu, Varsator sau Gemeni. 

Are datorii karmice si relatii dificile cu cei nascuti in Rac sau Capricorn.

HOROSCOP. Taur

Nu este zodia cu cea mai mare imaginatie insa cel nascut in Taur este un romantic de felul sau. In mod paradoxal, realismul sau nativ se imbina foarte interesant cu o natura usor visatoare iar din aceasta combinatie rezulta o personalitate absolut fermecatoare.

Desi la exterior nu pare, Taurul este destul de fragil emotional si relativ instabil. Are obiceiul sa se interiorizeze si isi face cunoascute cu greu sentimentele sale. Intocmai de aceea sunt de apreciat Taurii indragostiti.

Sunt sinceri in devotamentul lor chiar daca nu sunt adeptii declaratilor publice de dragoste.

Taurul isi poate gasi sufletul pereche in Pesti, Rac, Fecioara sau Capricorn. Are datorii karmice fata de Leu si Varsator.

HOROSCOP.  Gemeni

Desi sunt deschisi si comunicativi, Gemenii sunt destul de greu de inteles. Dualitatea este trasatura lor de baza si isi pot schimba foarte usor mastile. Nu stii niciodata la ce sa te astepti de la Gemeni si te tin mereu in suspans.

Acest lucru face parte din farmecul lor insa si ii va ajuta sa isi cucereasca partenerii. Mint cu o lejeritate impresionanta si nu iti poti da seama cand sunt ironici si cand vorbesc serios doar daca ii cunosti foarte bine. Tin foarte mult insa ca partenerul lor sa fie la fel de comunicativ si fluxul de idei sa curga lin intre ei.

Gemenii isi pot gasi sufletul pereche in Berbec, Varsator sau Leu. Nu li se recomanda asocierea cu Pesti sau Fecioara pentru ca au datorii karmice grele.

HOROSCOP.  Rac

Nativul nascut sub semnul Racului este o persoana extrem de sensibila si foarte fidela. Isi va face un scop in viata din gasirea sufletului pereche si nu se poate simti implinit ca om decat atunci cand isi intalneste jumatatea.

Familia este foarte importanta pentru Rac si orice altceva va trece pe plan secund, atunci cand si-o va intemeia pe a sa.

Este foarte statornic in dragoste si poate iubi ani intregi in secret. Trebuie sa isi tina sentimentele sub control pentru ca isi poate sufoca partenerul din prea multa ardoare.

Desi nu are intentii rele, uneori isi saboateaza singur relatiile atunci cand da semne ca are nevoie de prea multa atentie.

Sufletul pereche al Racului se intrupeaza cel mai adesea intr-un Taur sau chiar in zodia sa. Trebuie sa fie foarte atenti la relatiile pe care si le construieste cu Berbecii, pentru ca sunt anevoioase si il pot incarca din punct de vedere karmic.

Mai multe pe cereschoroscop.com

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close