Antena 3 Horoscop Horoscopul iubirii. Top 3 zodii de bărbați care iubesc necondiționat

Horoscopul iubirii. Top 3 zodii de bărbați care iubesc necondiționat

23 Oct 2018   •   09:06
Horoscopul iubirii. Top 3 zodii de bărbați care iubesc necondiționat

Femeia ofera barbatului de langa ea fara sa stea pe ganduri cele mai importante lucruri care o definesc pe ea ca om: sufletul, inima, gandurile, visele, viata toata.

Barbatii se dedica mai greu intru totul, insa cativa dintre ei, putini ce-i drept, ofera femeii de langa ei tot cea ce are nevoie si chiar mai mult.

Sunt barbati pentru ca nu conteaza cat primesc, pentru ei este importanta persoana de langa ei si cum se simte aceasta in preajma lor.

Berbec

Barbatul berbec pare inabordabil si foarte distrat de cele mai multe ori. Parca nu poti avea incredere ca intentiile lui sunt serioase, sau ca se gandeste ca la un moment dat sa se linisteasca si sa se aseze la casa lui.

Singurele care il vor cunoaste cu adevarat sunt femeile rabdatoare, cele care ii ofera libertatea de care are nevoie barbatul berbec pentru a se putea indragosti iremediabil de partenera lor.

El stie sa aprecieze ceea ce o femeie face pentru el, stie sa o respecte si sa ii ofere tot ce are nevoie pentru a se simti in largul ei in relatia pe care a inceput-o cu barbatul berbec.

Poate sa iubeasca toata viata o singura femeie, daca aceasta la randul ei stie sa ii ofere increderea si stabilitatea de care berbecul are nevoie, libertatea la care are dreptul, iubirea si afectiunea dupa care tanjeste.

Rac

Este adevarat ca racul cucereste prin vorbele potrivite, prin vorbe ticluite si spuse la momentul potrivit, insa dincolo de aceasta abilitate de a purta conversatii dintre cele mai interesante, barbatul rac are un farmec aparte.

Este un gentleman de moda veche ce pastreaza traditiile si obiceiurile stravechi in care mana unei doamne era sarutata in semn de respect, in care vorbele si tonul folosite intr-o discutie cu o adevarata doamna erau intotdeauna cele mai potrivite.

Atentia la detalii este un alt atuu al unui barbat rac in fata unei femei hotarate, asa ca acesta va reusi sa o surprinda adesea cand nu se asteapta cu surprize inedite.

Iubirea racului este neconditionata si infinita daca femeia ii asigura gradul de stabilitate emotionala de care acesta are nevoie, daca ii respecta dreptul la libertate si daca foloseste gesturi tandre si vorbe frumoase pentru a-l atrage spre ea de fiecare data.

Leu

Barbatul leu este unul dintre barbatii pe care fiecare femeie si-I doreste alaturi. Este un familist convins si un barbat respectuos in special cu doamnele. Stie sa le surprinda de fiecare data cand ele se ateapta mai putin, iar atentia la detalii il face un iubit desavarsit.

Iubirea pentru copii il determina sa fie un tata bun si iubitor, foarte grijuliu si mereu prezent in viata copiilor lui. Este sprijinul familiei si intotdeauna va lua greutatile asupra lui pentru ca ceilalti sa nu simta energiile negative.

Este un iubit sincer ce ii ofera toata increderea partenerei si pe care nu o insala pentru ca nu poate intelege acest concept. Este devotat si ii place stabilitatea, linistea si armonia in familie.

Pentru ca el sa fie fericit alaturi de partenera pe care si-a ales-o nu cere decat un pic de atentie si iubire sincera pentru ca toate celelalte lucruri sa vina apoi de la sine.

×
Parteneri
x close