Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul primăverii 2020. Taurii fac o schimbare importantă în carieră. Balanțele sunt libere și fericite

Horoscopul primăverii 2020. Taurii fac o schimbare importantă în carieră. Balanțele sunt libere și fericite

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți.

Horoscopul primăverii 2020. Taurii fac o schimbare importantă în carieră. Balanțele sunt libere și fericite
20 Feb 2020   •   10:30

Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de special ca 2020 în viața noastră și ce ne pregătesc astrele în viitorul apropiat.

Horoscopul primăverii 2020 vine cu surprize pentru toată zodiile

Berbec

Începutul de primăvară va fi ceva mai greu pentru tine din punctul de vedere al banilor, din cauza influențelor lui Mercur retrograd. Dar până la mijlocul lunii aprilie vei primi o sumă importantă de bani, din proiecte mai vechi care se deblochează. Pe planul iubirii ești o adevărată regină a pasiunilor dezlănțuite, pentru că Venus se află chiar în zodia ta până pe 5 martie. Apoi, planeta dragostei trece în Taur, ceea ce te-ar putea face destul de geloasă și impulsivă. Cu sănătatea stai destul de bine, dar migrenele nu te iartă, mai ales spre sfârșit de primăvară, pe fond de oboseală și de stres.

Taur

Pregătește-te pentru o schimbare importantă în carieră în această primăvară. Vei ocupa un post mai important, vei primi o ofertă de lucru în străinătate sau te vei angaja pe o poziție foarte avantajoasă. Cu Venus în semnul tău de pe 5 martie, viața ta amoroasă are un traseu ascendent. Dacă ești singură, îți vei găsi jumătatea în primăvara asta și chiar s-ar putea să primești o cerere în căsătorie. Ai grijă însă la sănătate și nu uita să-ți faci analizele în lunile aprilie-martie.

Gemeni

Planeta ta protectoare, Mercur, este retrogradă la început de primăvară, de aceea s-ar putea să începi cu stângul anumite activități pe care ți le-ai propus. Dar lucrurile se vor redresa începând cu luna aprilie, când o persoană importantă va apărea în viața ta. Poate fi sufletul pereche, un mentor spiritual sau primul tău copil. Cert este că, începând din acel moment, primăvara ta se va transforma complet și vei descoperi lucruri nebănuite despre tine. Pe plan financiar și profesional, primăvara nu va aduce schimbări notabile. Sănătatea ți-ar putea fi însă afectată de o tulburare digestivă sau de o sinuzită rebelă.

Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close