Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de încercări

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de încercări

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de încercări
03 Ian 2019   •   11:29

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” ce zodii vor avea un an dificil în 2019, potrivit runelor.

HOROSCOP. Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniștit așa, anul viitor va tinde să forțeze șansa, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă răbdare anul viitor, pentru că toate lucrurile benefice și surprizele plăcute vin la oamenii care știu să aștepte. Cu alte cuvinte, festina lente. Grăbiți-vă încet și aveți răbdare, pentru că toate lucrurile vor veni dar nu când vreți voi, la momentul respectiv. Nu e bine pentru că a-ți putea strica echilibrul ăsta care vi se oferă din Univers. Ele vin exact atunci când trebuie.

HOROSCOP. Fecioară

Este în anul în care toate adevărurile pe care le-a omis, le-a ascuns vin asupra lor. O multitudine de adevăruri, care de multe ori sunt marcante. O să le marcheze viața, dacă au făcut niște greșeli și acum au ieșit niște adevăruri, mai rele la iveală sunt cu marcaje. Dacă sunt benefice și le-au ținut în expectativă vin cu schimbări benefice. Pot schimba din două puncte de vedere: Este un an de plus și minus pentru Fecioare.

HOROSCOP. Scorpion

Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a susține în permanență, este un an mai de bătălie, adică de multă muncă, trebuie să acționeze din toate punctele de vedere ca să rezolve tot ceea ce trebuie. Sfatul este să nu încercați să creați dispute, să stați cu stări tensionate pe picior de război pentru că toate lucrurile se rezolvă fantastic de ușor. Protecția divină este asupra lor.

HOROSCOP. Săgetător

O parte din ei, un an de bilanț intim, ei sunt cu ei, cu Dumnezeu din sufletul lor, cu gândurile lor, undeva se mai retrag și vor să analizeze, să știe tot ce au făcut, tot ce au greșit și în funcție de asta cum să acționeze. Au un sfătuitor și un ajutor nemaipomenit. Forța divină este tot anul 2019, alături de Săgetători, îi călăuzesc pașii și îi ajută să rezolve toate acele probleme. Pentru că va fi mai incisiv, chiar dacă are el acele frământări, va dori să le rezolve, dar numai în modul pe care-l știe.

HOROSCOP. Capricorn
Au un an ceva mai greu, măcar prima jumătate a anului. Ei încă rămân pe impactul acesta din anul precedent și încă nu vor. Au fost angajați în muncă și cum, dintrodată, găsim un an vesel și eu trebuie să zburd? Va trebui să depună mai multă trudă, putere, să aibă și tărie și forță pentru că trebuie să facă o schimbare, în primul rând, în sufletul lor, în ei, în comportamentul lor, în caracterul lor pentru a obține acele lucruri benefice. Și asta va fi foarte greu, vor avea stări tensionate de multe ori și e bine să nu supărați un Capricorn, că vă supăra el după aceea.

×
Subiecte în articol: zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close