Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 18 - 25 martie: Începe sezonul Berbecului. Toate zodiile trec prin schimbări majore

HOROSCOPUL săptămânii 18 - 25 martie: Începe sezonul Berbecului. Toate zodiile trec prin schimbări majore

HOROSCOPUL săptămânii 18 - 25 martie: Începe sezonul Berbecului. Toate zodiile trec prin schimbări majore
18 Mar 2019   •   12:19

HOROSCOP. Pe 20 martie, soarele intra in sezonul Berbecului, lansand sezonul Pesilor in urma. Incepe o perioada marcata de noi inceputuri.

HOROSCOP BERBEC - Soarele a intrat in zodia ta, asa ca stralcesti de incredere. Este perioada perfecta pentru a le demonstra celor din jur cine esti cu adevarat si care sunt puterile tale. Vei redescoperi prietenii pe care le credeai pierdute.

HOROSCOP TAUR - Esti intuitiva si sprituala si incepi sa vezi adevarul din toate lucrurile din jurul tau. Asculta-ti vocea interioara si acorda-ti mai mult timp. Gaseste-ti o rutina.

HOROSCOP GEMENI - In saptamana care tocmai incepe, tu vei fi liantul dintre oamenii care te inconjoara. Vei lega prietenii noi si vei reusi mult mai multe pe plan profesional. Nu iti sta nimeni si nimic in cale.

HOROSCOP RAC - A venit momentul sa stralucesti, asa ca priveste inainte si bucura-te de tot ce ti se intampla. Esti gata sa iti indeplinesti toate visurile. Tot ceea ce astepti va deveni realitate. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii schimbari berbec
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close