Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 3-9 AUGUST. Berbecii fac schimbări majore, Peștii fac cea mai importantă descoperire pentru ei

Horoscopul săptămânii 3-9 AUGUST. Berbecii fac schimbări majore, Peștii fac cea mai importantă descoperire pentru ei

HOROSCOP. Se anunță o săptămână deosebit de interesantă pentru toate semnele zodiacale. Unele zodii vor face schimbări pe toate planurile, care le vor schimba viața, altele găsesc oportunități foarte bune sau primesc mesaje importante de la cineva.

Horoscopul săptămânii 3-9 AUGUST. Berbecii fac schimbări majore, Peștii fac cea mai importantă descoperire pentru ei
03 Aug 2020   •   14:00

BERBEC. E timpul să accepte shimbările, să-și lărgească orizonturile și să spună da unui noi rol sau muncă. Săptămâna aceasta își pot demonstra flexibilitatea și se pot pune în valoare în fața unor persoane cu influență. Vor avea parte de oportunități grozave.

TAUR. E greu să recunoști înfrângerea, însă e timpul să recunoașteți că nu a funcționat și să mergeți mai departe. Eșecurile vă ajută să fiți pregătiți pentru ce urmează.

GEMENI. Sunteți niște persoane foarte creative, iar ce veți iniția în această săptămână are mari șanse să vă schimbe viața total.

RAC. Uneori poți fii inamicul tău numărul unu, îți sabotezi visurile și îți judeci în mod negativ acțiunile. Trebuie să încetezi să mai faci acest lucru și să începi să fii cel mai bun prieten al tău.

LEU. Ai impresia că urmează să afli ceva important de la cineva. Și, într-adevăr, intuiția ta este corectă și trebuie să-ți urmezi instinctele. Ține legătura cu persoane săptămâna asta, reconectează-te cu cei cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.

FECIOARĂ. Chiar dacă finalurile par a fi triste și dificile, acesta nu e unul din acele cazuri. E timpul să te retragi din ceva și să nu-ți mai consumi timpul și energia.

BALANȚĂ. Ceva din trecut ți-a atras toată atenția. E vorba de o relație care a avut un final trist și pe care vrei să-l schimbi. Sfatul este să nu te deschizi prea mult fiindcă s-ar putea să fii din nou rănit.

SCORPION. Se anunță o escapadă romantică pentru tine în această săptămână. De asemenea, vei avea parte de ceva care îți va schimba viața, trebuie doar să faci mișcarea potrivită.

SĂGETĂTOR. Știi cum e când o relație devine greu de gestionat și nu mai vine nimic natural? Ei bine, e posibil să experimentezi asta în această săptămână cu cineva care a semnat foarte mult pentru tine la un moment dat. Ar putea fi partenerul de viață, un coleg, un prieten sau un membru al familiei.

CAPRICORN. Oportunitățile de a progresa, de a merge înainte sunt chiar în fața ta. Imaginația, creativitatea ta și gândirea out-of-the-box sunt armele tale cele mai de preț.

VĂRSĂTOR. Bucură-te de această săptămână fiindcă are toate ingredientele pentru a fi una perfectă pentru tine: spontaneitate, dezbatere, discuții interesante, stimulare intelectuală.

PEȘTI. Descoperi ce îți dorești cu adevărat să faci. Competiția îți va face inima să bată mai tare și acesta nu e un lucru rău. Ai nevoie de energie și perseverență ca să-ți atingi scopul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close