Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 6 - 12 IANUARIE: Începe o perioadă intensă pentru zodii - PEȘTII se simt pierduți

HOROSCOPUL săptămânii 6 - 12 IANUARIE: Începe o perioadă intensă pentru zodii - PEȘTII se simt pierduți

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 ianuarie marcheaza o perioada intensa pentru semnele zodiacale.

HOROSCOPUL săptămânii 6 - 12 IANUARIE: Începe o perioadă intensă pentru zodii - PEȘTII se simt pierduți
06 Ian 2020   •   10:04

HOROSCOP BERBEC - Exista o parte din tine pe care nu o vede nimeni. Tot succesul din lume nu va conta daca nu iti confrunti fricile si daca nu accepti persoana care esti atunci cand nu se uita nimeni. Validarea exterioara functioneaza doar pana la un anumit punct.

HOROSCOP TAUR - Exista intotdeauna doua fete ale aceleiasi povesti. Este usor sa te lasi purtata de o perspectiva si sa uiti ca exista multe alte moduri in care poti vedea ceva. Incearca sa ramai deschisa la schimbari, fii dispusa sa inveti, chiar daca natura ta incapatanata incearca sa te impiedice. 

HOROSCOP GEMENI - Ai puterea sa-ti creezi o lume interioara. Accepta ca independenta poate veni la pachet cu pierderea confortului, insa vei reusi sa tai corzile care te tin legata de trecut. Chiar daca poate fi stresant sa nu te bazezi pe nimeni pentru o perioada, fii sigura ca vei reusi sa ai succes.

HOROSCOP RAC - Sentimentele tale pentru altcineva sunt puternice, insa te afli la o rascruce de drumuri. A venit momentul sa decizi daca vrei sa iti sacrifici calatoria personala de dragul unei relatii. Orice ai alege, vor fi consecinte. Asigura-te doar ca iei decizia singura.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii ianuarie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close