Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Blestemul ascuns pentru fiecare zodie

Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Blestemul ascuns pentru fiecare zodie

Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Blestemul ascuns pentru fiecare zodie
14 Dec 2018   •   18:54

HOROSCOP. Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorţii, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieţii. Deşi nu este clar de unde provine acest blestem şi cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie şi poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte!

HOROSCOP Berbec
 
HOROSCOP.  Nu se poate să existe o persoană mai hotărâtă ca nativul Berbec. Atunci când îşi pune ceva în gând, acţionează şi îndeplineşte. Dincolo de ambiţia sa, el poartă cu sine o suferinţă enormă, aceea de a nu fi apreciat la adevărata valoare. Blestemul său este să fie mereu înconjurat de oameni ipocriţi, care îl invidiază şi care îi doresc răul.
 
HOROSCOP Taur

HOROSCOP Este impulsiv şi dificil, dar e bine să îl ai prin preajmă la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoană sufletistă, care ştie să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât să ajungă să regrete acest lucru.
 
HOROSCOP Gemeni
 
HOROSCOP Puternic, raţional şi comunicativ, nativul Gemeni intră în legătură cu foarte multe persoane şi reuşeşte să îşi facă prieteni. Totuşi, el nu este o fire statornică, motiv pentru care este nevoit să poarte cu sine singurătatea. Este blestemat să fie întotdeauna singur şi să îşi caute sufletul pereche.
 
Mai multe, pe kfetele.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close