Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Cele trei zodii care se află sub un blestem ascuns

Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Cele trei zodii care se află sub un blestem ascuns

HOROSCOP. Deşi nu se știe care este sursa lui şi nici scopul exact, un anumit blestem poate cădea asupra a trei nativi din zodiac. Astrologii au încercat să-l interpreteze cât mai bine pentru a fi un avertisment. Iată ce blestem ascund zodiile Berbec, Taur și Gemeni.

Horoscopul vrăjitoarelor care datează din 1547! Cele trei zodii care se află sub un blestem ascuns
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    18 Feb 2021   •   17:04

HOROSCOP Berbec.  Berbecii sunt printre cei mai hotărâți nativi din zodiac. Dacă și-au pus ceva în gând, nu se lasă până nu duc la îndeplinire acel ceva.  Totuși, privind dincolo de ambiţia lor, Berbecii povara de a nu fi apreciați la adevărata valoare. Blestemul lor este să aibă deseori în preajmă oameni ipocriţi, care îl invidiază și ar vrea să le răpească bucuriile. 

HOROSCOP Taur. Poate că Taurii sunt printre cei mai impulsivi şi intransigenți din zodiac, însă ești binecuvântat dacă îi ai prin preajmă când dai de greu. Dacă privești dincolo de defectele lor, Taurii sunt sufletiști și nu-i abandonează pe cei care sunt la ananghie. Se află și ei sub sfera unui blestem și anume că bunătatea îi poate aduce în punctul în care să regrete că nu au fost mai nepăsători.
 
HOROSCOP Gemeni. Puternici și comunicativi, Gemenii își fac ușor prieteni și adună în jurul lor mulți admiratori. Uneori însă se luptă cu un defect: nu pot fi statornici și sunt puși în situația de a se găsi singuri fix atunci când le-ar prinde bine un parteneriat. Blestemul gemenilor este să-și găsească cu greu sufletul pereche.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close