Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 2 ianuarie. Distracția continuă pentru Lei

Horoscopul zilei de 2 ianuarie. Distracția continuă pentru Lei

Horoscopul zilei de 2 ianuarie. Distracția continuă pentru Lei
02 Ian 2019   •   08:26

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 2 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 2 ianuarie.

Horoscop 2 ianuarie - Berbec

Un nou suflu, spirit de aventura, sunteti receptivi la chemarea departarilor: poate va hotarati sa faceti o rezervare pentru un city-break, pentru niste zile petrecute pe o partie de ski, insa la fel de bine ar putea fi si un interes de natura profesionala, de studii, de cercetare.

Horoscop 2 ianuarie - Taur

Chestiuni financiare, practice revin in atentia voastra: pregatiti poate schita unui buget, a unui plan de afaceri, faceti o lista cu riscuri si oportunitati. Sau poate trageti o linie si calculati cat v-a ramas pentru o destinatie de calatorie in care unul dintre scopuri este legat de sanatate.

Horoscop 2 ianuarie - Gemeni

Salutari, formalitati, dar si aranjamente pentru o intalnire lucrativa cat de curand posibil. Incep sa revina lucrurile la un ritm destul de alert, asa cum v-ati obisnuit in ultima perioada. Veti gasi poate, in sfarsit, timp pentru un tete-a-tete cu fiinta iubita, schimbati impresii, aflati dorinte.

Horoscop 2 ianuarie - Rac

Sanatatea (a voastra si a tuturor celor din familie) pare a fi un punct important de discutie; poate stabiliti cu fiinta iubita un program de miscare sau de schimbari in dieta, in alimentatia familiei macar pentru o perioada.

Horoscop 2 ianuarie - Leu

Distractia si petrecerea continua pentru voi si ati vrea sa vedeti si pe fetele celor din jurul vostru zambete, bucurie. In plus, insa, este posibil sa ii uimiti pe ceilalti cu un talent, cu ceva iesit din mainile voastre, cu o surprinza pe care ati pastrat-o pentru ei pana acum.

Continuarea, pe spynews.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close