Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul României în ziua alegerilor, cu Mariana Cojocaru: "Aici vor da politicienii adevăratul examen"

Horoscopul României în ziua alegerilor, cu Mariana Cojocaru: "Aici vor da politicienii adevăratul examen"

Mariana Cojocaru a prezentat, duminică, la Antena3 astrograma României: "România are soarele în Vărsător, dar la ora la care noi vorbim și sunt alegerile și, evident, pentru anul viitor, axa karmică va fi în Gemeni și în Săgetător. Prin urmare, din punct de vedere economic, vom avea relații destul de dificile cu străinătatea".

Horoscopul României în ziua alegerilor, cu Mariana Cojocaru: "Aici vor da politicienii adevăratul examen"
de Mia Lungu    |    06 Dec 2020   •   16:10

"Axa această karmică este pe casă a 12-a și casă a 6-a. Este considerată casă dușmanilor vizibili și invizibili. Mai este considerata casa sănătății și a muncii. Exact punctele cheie de unde veneau întrebările." a explicat astrologul Mariana Cojocarul, in ediția specială, de duminică, de la Antena3.

"Cu cât ne îndatoram mai mult economic, cu atât aș spune eu că relația României cu țările cu care suntem acum în UE, riscă să se deterioreze.

Din punct de vedere al sănătății aș spune că zona care ține de afecțiunile cronice, ca să nu mai zic că și societatea noastră da semne de așa ceva, vine cu o mare provocare pentru ceea ce înseamnă liderii politici ai anului 2021. E destul de complicat.

Aici vor da adevăratul examen și nu neapărat la urne. Pentru că la urne va ieși un rezultat iar apoi populația va taxa dacă nu se vor rezolva chestiunile care țin de sănătate. Și mai ales financiare, economice.

Profilul astrologic ideal al viitorului Prim-Ministru al României

"E foarte interesant că profilul unui viitor Premier să fie atât uranian cât și saturnian, pentru 2021. Uranus guvereaza Vărsătorul, Saturn guvernează Capricornul dar în 2021 va fi în Vărsător, și atunci vreau să aibă ambele profiluri astrale".

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close