Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici dezvăluie cum descifrăm cifrele care ne apar în vis. Interpretarea numerologulului

Mihai Voropchievici dezvăluie cum descifrăm cifrele care ne apar în vis. Interpretarea numerologulului

Numerologul Mihai Voropchievici atrage atenția că nu este neapărat nevoie ca cifrele să apară de sine stătătoare în vis, ci este bine să fim atenți la diferite elemente pe care le putem cuantifica. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce semnifică fiecare cifră din vis și cum trebuie să interpretăm aceste semne, în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena3.

Mihai Voropchievici dezvăluie cum descifrăm cifrele care ne apar în vis. Interpretarea numerologulului
de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   22:00

Chiar dacă numerele apar mai rar în vise, fie sub forma unor cifre, a unor combinații de numere, șiruri sau ca elemente cuantificabile, Mihai Voropchievici spune că acestea sunt rodul gândirii și acțiunilor noastre din perioada precedentă: ”Luăm din vis ceea ce trebuie. Cifrele sunt rodul gândirii noastre de peste zi”

”Fie că visăm numărul unei locuințe, trei sticle aflată pe o masă cu patru picioare, trei persoane, trebuie să învățăm să combinăm elementele din visul respectiv pentru a avea o traducere cât mai clară asupra semnificației”, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Cum descifrăm cifrele care ne apar în vis. Interpretarea numerologulului Mihai Voropchievici 

Cifra 1 reprezintă forța călăuzitoare. Trebuie să ai curaj, ambiție și să fii puțin egoist pentru a obține ce ai nevoie. E un semn că trebuie să acționezi pentru a schimba ceva din viața ta. Poate fi un nou drum, o viață nouă, un nou început.

Cifra 2 le apare de regulă persoanelor necăsătorite, care trebuie să iasă din casă pentru a-și găsi partenerul. Cifra 2 semnifică uniune, colaborare, deschiderea sufletului. 

Cifra 3 apare de regulă în visurile sedentarilor care trebuie să devină mai volubili, să iasă în societate, să se distreze. Poate fi un semn că trebuie să vă apropiați de credință, dacă simțiți că v-ați abătut de la acest drum.

Cifra 4, fie că este vorba despre 4 mașini, 4 roți la o mașină, 4 autoturisme parcate le apare oamenilor detașați, în cazul cărora le este recomandat să renunțe la distracție și să se pună serios pe treabă. 4 e un avertisment pentru stabilitate. Dacă visați 4 acțiuni distincte în vis, începi să cauți în cele 4 puncte cardinale reușita pe care ți-o dorești. 

Cifra 5. Dacă visați o combinație de numere care adunate dau 5, trebuie să fiți atenți la acțiunile viitoare. Cifra 5 simbolizează acționarea prin mai multă muncă, iar reușita va veni datorită mai multor conjuncturi, unor relații efemere. 

Cifra 6 simbolizează că nu sunteți mulțumit de relația pe care o aveți și căutați perfecțiunea în alt partener, dacă sunteți căsătorit. Dacă sunteți singur, cifra 6 semnifică faptul că sunteți în căutarea dragostei, vă doriți o familie, chiar dacă nu v-ați dat încă seama de asta. Cei care visează 6 sunt oameni care au nevoie de afecțiune și să sufoce cu dragoste partenerii. Dacă vă apare 666 în vis, încarcați să fiți cel care alege. E recomandat să fiți mai alruist, să tolereați și să nu mai emiteți doar pretenții și condiții.

Cifra 7 este cifra mistică. De obicei atrage atenția cu privire la credință. Dacă visezi 7 înseamnă că ai uitat de Dumnezeu. Cifra 7 mai sugerează că trebuie să ieși din conul de umbră. Ești un perfecționist cu tendința de analiză, trebuie să înțelegi că e dreptul tău să mai și greșești din când în când.

Cifra 8 apare pentru a învăța că trebuie să facem ceva și pentru noi. 8 este legat de bani, chiar dacă nu visezi neapărat bani. 8 răsturnat reprezintă infinitul, bogăție totată sau sărăcie. Încercați să găsiți echilibrul. E posibil să alergi la infinit pentru ceva și să obosești.

Cifra 9 atrage atenția cu privire la muncă mai ales dacă cei care visează această cifră sunt epuizați, se simt la limita puterilor.

Cifra 0 înseamnă în vis calea tuturor posibilităților, orice ți se poate întâmpla. E o perioadă în care poți trece prin o multitudine de situații și stări. 
 

×
Subiecte în articol: cifre vis Mihai Voropchievici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close