Antena 3 CNN Horoscop Șase planete retrograde. Ce influență au asupra nativilor din zodiac. Horoscopul lui Mihai Voropchievici

Șase planete retrograde. Ce influență au asupra nativilor din zodiac. Horoscopul lui Mihai Voropchievici

Furtună de energii în Univers, șase planete retrograde. Aceste lucruri nu au menirea să ne sperie, ci să ne trezească la realitate, a spus Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Șase planete retrograde. Ce influență au asupra nativilor din zodiac. Horoscopul lui Mihai Voropchievici
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2020   •   19:50

Horoscop"Perioada următoare e una în care karma își face simțită prezența. În funcție de ce am oferit, vom primi. Te uiți în urmă la întâmplări, la decizii, la experiențe și acum trebuie să-ți revizuiești deciziile. Nu te arunci cu capul înainte până când nu analizezi, trebuie să fii foarte precaut. Perioadele de retrogradare sunt diferite pentru fiecare planetă. Unele pot ține o lună, două, altele două săptămâni. În primul rând, trebuie să învățăm să ne acceptăm greșelile", a explicat Voropchievici.

Horoscop Berbec. Trebuie să aibă grijă în fața cui își deschide sufletul. Nu contează cine te-a rănit, contează cine te-a făcut să zâmbești din nou. Să-și deschisă sufletul în fața celor în care are încredere și pe care îi cunoaște bine.

Horoscop Taur. E luna în care trebuie să fie mai egoist decât de obicei. Nu are altceva mai bun de făcut decât să trăiască pentru alții, dar de data asta trebuie să trăiască pentru ei.

Horoscop Gemeni. Sunt printre cei mai afectați. Ei, care sunt guralivi și conversează mult, sunt tentați să spună vrute și nevrute. Acum e bine să nu se laude.

Horoscop Rac. Trebuie să aibă grijă de sufletul lui și să se concentreze doar asupra lor. E bine să ia numai decizii bune, care li se potrivesc.

Horoscop Leu. E greu de stăpânit. El va face ce știe el mai bine, să trăiască clipa. E important în această perioadă să trăiască în prezent.

Horoscop Fecioară. Nu trebuie să mai caute răspunsuri la întrebările dificile. Sunt persoane care vor încerca să-i răspundă, dar sunt și persoane care îi vor întoarce spatele.

Horoscop Balanță. Trebuie să nu se aprindă prea repede, să aibă răbdare și să gândească bine situația în care se află. E important să nu ia decizii pripite.

Horoscop Scorpion. Sunt foarte empatici. Dar vine un moment în viață când trebuie să aibă grijă și de ei. Asta trebuie să facă acum, să se pună pe primul plan.

Horoscop Săgetător. Au tendința să trăiască în trecut. Trebuie să înțeleagă că trecutul e un capitol închis și că e important să evolueze.

Horoscop Capricorn. Trebuie să se bucure de clipă, ei în general trăiesc în viitor.

Horoscop Vărsător. Ar trebui să se gândească la tot ce au trăit până acum. Dacă vor să evolueze, trebuie să-și ia puțin timp liber și să-și analizeze experiențele.

Horoscop Pești. Trebuie să creadă îi ei pentru că ei de obicei sunt pe drumul cel bun.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close