Antena 3 CNN Horoscop Top 5 cele mai rele soacre ale zodiacului, cu Mihai Voropchievici. Leoaicele dau încontinuu sfaturi, iar Balanțele sunt posesive

Top 5 cele mai rele soacre ale zodiacului, cu Mihai Voropchievici. Leoaicele dau încontinuu sfaturi, iar Balanțele sunt posesive

E o vorbă: "vedeți cum arată soacra și veți vedea cum arată soția peste mai mult timp". Așa că mare atenție la ce soții vă luați, domnilor! Maestrul Mihai Voropchievici a spus la "Adevăruri Ascunse" care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului. Tăuroaicele sunt atente la bani în timp ce Leoaicele dau sfaturi încontinuu.

Top 5 cele mai rele soacre ale zodiacului, cu Mihai Voropchievici. Leoaicele dau încontinuu sfaturi, iar Balanțele sunt posesive
de Gabriel Dano    |    24 Oct 2020   •   19:35

TAUR

Curioasă și te întreabă tot. Trebuie să știe tot ce se întâmplă cu familia copiilor ei. Ei nu îi place să fie invitată, vine doar în vizite surprize. Caută mereu nod în papură. Soacrele care fac mare scandal sunt mamele de băieți. Mama taur e chitită pe bani.

SCORPION

Alegerea făcută de copil îi aparține în totalitate copilului ea va găsi mereu puterea să îi dea încredere. Găsește un nod în papură, cât de mic. E conspiraționistă. E cu cotituri mereu. Vrea mereu raportul. Îți dozează iubirea. Cu o astfel de o mamă soacră și cu partenera, ești ca între ciocan și nicovală. 

RAC

E întotdeauna caracterizat pentru grija lui pentru familie. Aduce nora pe calea disperării. Vrea să fie centrul universului. O toacă mărunțel. Vrea să știe orice detaliu din viața nurorii. Își sufocă copilul și sunt un pic paranoici. Și racul e atent la bani.

LEU

Tot ce face ea trebuie să ia exemplu nurorile, ea este un exemplu bun de urmat. Nu acceptă ca nurorile să nu îi urmeze sfaturile. Ea trasează sarcini. E atentă la bani și îți face programarea la bani. Leul are felul lui de a intra în sufletul omului. Leii sunt de o posesivitate greu de întâlnit. 

BALANȚĂ

E o dramă când i se căsătoresc copiii. Intră în dezechilibru când îi pleacă copilul pentru că nu mai poate controla ce a crescut. Soacra balanță are impresia că e dată la o parte când se căsătorește copilul. Balanța analizează des. Are o gelozie extremă.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Horoscop
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close